Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Saunarakennuksen terassi.
Etusivu / Kalliolan kesäkodin kausi starttaa huhtikuussa – sauna ja majoitusviikot nyt varattavissa

Kalliolan kesäkodin kausi starttaa huhtikuussa – sauna ja majoitusviikot nyt varattavissa

Mökkiloma tai saunapäivä merenrannalla Helsingissä? Kalliolan kesäkodilla Laajasalossa vietät lomaa uniikissa ympäristössä. Vuorot varattavissa nyt. 

Rauhaa, saunaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Kalliolan kesäkoti sijaitsee bussimatkan päässä Helsingin keskustasta. Upealla merenrantatontilla sijaitseva kesäkoti tarjoaa mahdollisuuden mökkitunnelmaan kaupungissa. Tervetuloa viettämään saunapäivä tai vaikka viikon mökkiloma.

Kesäkoti koostuu mökkituvasta, rantasaunasta ja majoitusrakennuksesta sekä piha-alueesta ja kolmesta puuceestä. Kesäkodilla voikin grillata, saunoa, viettää aikaa luonnon rauhassa tai käydä vaikka soutelemassa. Merenrannalla sijaitseva vanha hirsisauna tarjoaa mahtavat löylyt, jotka kruunaa pulahdus mereen.

Saunavuoroja voi nyt varata huhtikuusta alkaen loppusyksyyn saakka alkaen 100€/vuoro. Saunomaan mahtuu kerrallaan kahdeksan henkeä. Myös mökkiviikot ovat nyt varattavissa, 590€/viikko. Majoittumaan mahtuu kuusi henkeä.

Lue lisää: https://kalliola.fi/palvelut/tilanvuokraus/tilat/kalliolan-kesakoti/