Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Naapurituottajat graafinen kansikuva
Etusivu / Kalliolan Naapurituottajat-toiminnalle vuoden 2021 TerveSOS-kilpailun voitto

Kalliolan Naapurituottajat-toiminnalle vuoden 2021 TerveSOS-kilpailun voitto

Kalliolan Naapurituottajat-toiminta on voittanut vuoden 2021 TerveSOS-kilpailun. Naapurituottajien toiminnassa valmennetaan tapahtumatuotannon moniosaajia ja edistetään samalla toipumiskulttuuria.

Naapurituottajissa toimintaan osallistuvien päihdetaustaisten kuntoutujien ideat, tilaajien tarpeet, tapahtumatuotannon osaaminen sekä yleisön toiveet muutetaan yhteisöllisiksi kaupunkitapahtumiksi.

Palkintoperusteissa raati painotti sosiaali- ja terveysalan rajat ylittävää yhteistä tekemistä sekä hyvinvointivaikutusten osoittamista mitatulla tiedolla. Raati totesi myös, että toimintamalli on parantanut kuntoutujien hyvinvointia sekä lisännyt ympäristön hyvinvointia laadukkaiden tapahtumien kautta.

Toiminta on myös vahvistanut kuntoutujien osallisuutta ja jatkopolkuja opintoihin, työelämään ja vapaaehtoistyöhön. Toiminnan on myös osoitettu vähentävän ennakkoluuloja kuntoutujia kohtaan.

TerveSOS -palkinnon myöntää Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Palkinnon arvo on 2000€.