Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Mutterigalleria_Kyyjärvi Camping
Etusivu / Kyyjärvi Camping Mutterigalleriassa 19.10.–1.11.2023

Kyyjärvi Camping Mutterigalleriassa 19.10.–1.11.2023

Roope Valden pystytti näyttelyn Mutterigalleriaan. Esitimme hänelle muutaman kysymyksen näyttelyyn liittyen.

Mistä idea Mutterigalleriaan?
Hämmentävä Mutteri. Olen asunut Kalliossa ja miettinyt, kuka sitä hoitaa. Kalliolan merenrantasaunan nettisivujen kautta  se vihdoin löytyi: Mutteri. Lämmin leimahdus kävi sisällä, vihdoin se löytyi. Siellä on aina ollut hyvän mielen näyttelyitä. Maailmassa on paljon hämmentävää, ja on iloinen asia, jos joku saa ihmisen pysähtymään ja hymyilemään. Kaupunkisuunnittelun kannalta olisi hyvä, että tällaisia olisi enemmänkin.

Entä ilmapallot, liittyykö niihin joku tarina?
Liikkuva esine alkaa heti kiinnostaa. Ilmapallo on suunnattu lapsille mutta myös juhliin, mm. synttäreihin ja häihin. Pään sisäinen nuoli osoittaa heti juhlaan. Meillä on tapahtuma- ja taidekeskus Kyyjärvi Camping. Se on leirintäalue, mutta ollaan lisäksi tekemässä lasten ja nuorten leirejä. Tulossa on monikansallisia leirejä. Taiken kanssa oli viime kesänä näyttely.

Kerro kolme parasta perustetta valita Cämppäri eli Kyyjärvi Camping?
Se on  tapahtumakeskus, siellä on taidetta sekä luontoelämyksiä. Meillä on tulossa Kulttuurikesä 2024 ja Rakkauden kesä 2023 jatkuu myös ensi vuonna.

Leirintäalue oli 10 vuotta pois käytöstä, aloitettiin ”tabula rasa”. Töitä on tehty paljon ja alue on noussut kuin Fenix-lintu tuhkasta. Se kaunis paikka ja avoinna 4–5 kuukautta vuodessa. Helsingissä asutaan muu aika.

Lue lisää: Kyyjärvi Camping