Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Meripuiston koulun oppilaille jaettu Kalliola-stipendit

Meripuiston koulun oppilaille jaettu Kalliola-stipendit

Kalliolan toiminnanjohtaja Heidi Nygren jakoi Meripuiston koulun päättäneille viisi Kalliola-stipendiä hyvistä teoista yhteisöllisyyden, yhteistyön ja rauhan rakentamisen eteen. 

Kalliolan toiminnanjohtaja Heidi Nygren sai LinkedInissä haasteen jakamaan iloa ja hyvää eteenpäin stipendien muodossa koulunsa päättäneille. Haasteeseen tartuttiin heti, sillä on monta hyvää syytä palkita hyväntekijöitä. Nygren kävi viemässä Kalliolan myöntämät stipendit Meri-Rastilassa olevan Meripuiston koulun virka-apulaisrehtori Kimmo Paavolalle.

”Kun vein kuoret Kimmolle, hän oli otettu. Hauskaa oli, että Kalliolan ja Meripuiston arvoissa oli tosi paljon samaa. Esimerkiksi ”Ilo” on meillä molemmilla. Ja täytyy myöntää, että oikeaa antamisen iloa tunsin ja tunnen tänään”, kommentoi Nygren tunnelmiaan.

Viisi Meripuiston koulun 9.-luokan oppilasta sai stipendin, joiden kriteerien taustalla olivat Kalliolan arvot: ilo, reiluus, luottamus. Stipendi oli tunnustus hyvistä teoista yhteisöllisyyden, yhteistyön ja rauhan rakentamisen eteen.

”Kiitos paljon tästä. Otamme tämän vastaan erityisen hyvällä mielellä, koska nämä ovat juuri niitä asioita, joihin me yritämme tällä pitkällä polulla kasvattaa. Esimerkiksi rauhan rakentamisen eteen olemme tehneet vertaissovittelua jo pitkään ja peräti edesmennyt presidenttimme Martti Ahtisaari kävi tuomassa kansallisen tunnustuksen oppilaalle rauhan rakentamisesta muutama vuosi sitten. Meille ei tule olemaan vaikeaa löytää näitä palkittavia oppilaita. Täytyy myös sanoa, ettei paremmin voisi osua stipendin perustelut kohdilleen”, kiittää Paavola.

”Kiitos myös stipendin saajille, kun olette rohkeasti edistänyt yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Teot ratkaisevat, kun haluamme puolustaa heitä, jotka helposti joutuvat syrjinnän tai kiusaamisen kohteiksi. Toivon teille kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Muistakaa, että hyvä voittaa pahan. Aina. Ja hyvän puolesta on lupa taistella – ei minkään muun”, täydentää Nygren.

Kalliola toivottaa ihanaa kevätjuhlapäivää kaikille kesälomille siirtyville lapsille ja nuorille!