Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Mirjami Koivunen kasvokuva
Etusivu / Mirjami Koivunen valittu Kalliolan kaupunkitoiminta- ja hankepäälliköksi

Mirjami Koivunen valittu Kalliolan kaupunkitoiminta- ja hankepäälliköksi

Sosiaalialan moniosaaja Mirjami Koivunen on nimitetty Kalliolan kaupunkitoiminta- ja hankepäälliköksi. Mirjami johtaa Kalliolan setlementtitaloa sekä toimii esihenkilönä useille hanketiimeille.

”Tulen Kalliolaan Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:stä, jossa olen vetänyt huostaanotettujen lasten vanhempien tukemiseen keskittyvää tiimiä. Olen tehnyt paljon kehittämistyötä ja siihen minulla on palo. Työurani olen tehnyt sosiaalialan järjestöissä, joissa punaisena lankana on ollut edistää osallisuutta ihmisille, jotka kokevat jäävänsä väliinputoajiksi palvelujärjestelmässä ja myös yhteiskunnassa. Työurani parhaita hetkiä on ollut todistaa uusia alkuja vaikeiden elämänkokemusten jälkeen. Ja voimaantumisia – kun vaikea kokemus asettuu osaksi elämäntarinaa”, Mirjami kertoo omista taustoistaan.

Mirjami odottaa innolla sitä, että Kalliolan setlementtitalo kehittyy edelleen kulttuuririkkaana kohtaamispaikkana, jonka erilaiset ihmiset voivat tuntea omakseen.

”Kallio kaupunginosana on minulle rakas ja tuttu, olen asunut täällä pian 20 vuotta. Onkin erityisen hienoa olla mukana tekemässä arvokasta työtä Kalliolassa ihmisten ja yhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi”, Mirjami jatkaa.

Mirjamin esihenkilönä toimii yhteisöjohtaja Henna Korte, joka on todella iloinen Mirjamin rekrytoinnista.

”Mirjami puhui haastattelussa yhdenvertaisuudesta ja osallisuudesta tavalla, joka istuu Kalliolan arvoihin. Setlementtitalo on Mirjamille ennestään tuttu ja talon toiminnan kehittämiseen liittyen hän totesi, että meidän rappusia pitäisi madaltaa. Kaupunkitoiminta- ja hanketiimi saa Mirjamista ihmisläheisen ja tiimiä tukeva esihenkilön. Tervetuloa joukkoomme Mirjami!”, Henna toivottaa.