Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Vesta esiintyy lavalla yleisön edessä.
Etusivu / Naapurusto yhdisti voimansa lauantaina 19.3.2022

Naapurusto yhdisti voimansa lauantaina 19.3.2022

Kalliolan ja Setlementtiliiton järjestämä Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtuma keräsi lauantaina 19.3.2022 yhteen monenkirjavan porukan, joka koostui vapaaehtoisista, paikallisista, naapureista, esiintyjistä, työntekijöistä – kaikista keitä Ukrainan tilanne on koskettanut tavalla tai toisella. Ihmiset kokoontuivat tärkeän teeman äärelle, jotta maailmassa olisi taas hieman enemmän toivoa.

Lauantaina 19.3. naapuruuden henki osoitti voimansa 250 kävijän kokoontuessa setlementtitalolle. Setlementtityöllä ja naapuruudella edistetään ihmisten välistä vuoropuhelua, merkityksellisyyden kokemuksia ja yhdenvertaista yhteiskuntaa. Näitä samoja teemoja halusimme edistää tapahtuman avulla, sillä nyt jos koskaan tarvitsemme toistemme tukea ja vuoropuhelua – sekä mahdollisuuksia taakan keventämiseen.

Lauantaina erilaiset ihmiset kerääntyivät saman pöydän ääreen syömään, rauhoittuivat yhdessä huojennushetkien parissa tai intoutuivat tanssimaan livemusiikin tahtiin. Samalla kerättiin varoja SPR:n Ukrainan keräystä varten. Kun kokoonnumme yhteen, pääsemme tapaamaan erilaisia ihmisiä ja lisäämme keskinäistä ymmärrystä. Naapuruustapahtumilla toivomme lisäävämme maailmaan hieman lisää toivoa, ymmärrystä, naapuruuden tekoja ja auttamista, naapurusto kerrallaan.

Kiitos osallistujille, järjestäjille, vapaaehtoisille, esiintyjille sekä kaikille mukana olleille.

Lue lisää naapuruudesta

Kuvat: Julius Töyrylä