Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Naapuruutta virtuaalitalo IloNovissa 27.-30.5.2024

Naapuruutta virtuaalitalo IloNovissa 27.-30.5.2024

Kalliolan virtuaalitalo IloNovissa pääset mukaan tunnelmaan. Voit osallistua itseksesi tai kutsua myös läheisesi mukaan. IloNovissa tapahtuu useassa tilassa: Sisääntuloaula Atrium, Lumina, Luovio, Novellia ja Sammal.

Lumina

Maanantaina 27.5. klo 16-17 Kalliolan naapuruusbussi kurvaa naapuruustalo Mellariin. IloNovin Luminassa näet suorana lähetyksenä mitä paikan päällä tapahtuu ja mitä Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren ajattelee naapuruudesta. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tiistaista 27.5. alkaen voit katsoa Kurkien kutsu -lyhytelokuvan. Se on tarina uskalluksesta, elämänilosta ja luovuuden voimasta, jotka heräävät eloon, kun omien rajojen ylittämiselle ja uuden oppimiselle annetaan tilaa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Luovio

Maanantaina avautuu myös Kalliolan kansalaisopiston taidekurssien kevätnäyttely: Luovuutta, tekemisen iloa ja yhdessä oppimista!  IloNovin Luovio-taidegallerissa pääset tutustumaan taidekurssilaisten työn tuloksiin. Näyttely koostuu Kalliolan kansalaisopiston kevään 2024 taidekurssien teoksista. Näyttely jatkuu lokakuun loppuun saakka. Ilmoittaudu mukaan tästä. Samalla kertaa voi tutustua myös näyttelyihin Gallery of Hope, Polycrafters ja Puhelinlangat tanssii.

Novellia

Onko mielessäsi asioita, joita haluaisit oppia? Nyt pääset vaikuttamaan, millaisia asioita valikoituu IloNovin Oppituokioihin?  Voit myös samalla alustavasti ilmoittautua syksyn oppituokioihin. Vastausaikaa on 12.6. saakka. Tule mukaan vaikuttamaan tästä.

Sammal

Haluatko virkistyä? Kuulla ihmisten tarinoita elämästään? Tule Sammaleeseen, kulje sammalmättäillä, soita tuntemattomalle ja kuule hänen tarinansa. Löydät myös vinkin aarteenetsintään. Ilmoittaudu mukaan virkistymään tästä.