Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

tavaraa myyntipöydällä
Etusivu / Opiston joulutori Setlementtitalolla 23.11. klo 17–20

Opiston joulutori Setlementtitalolla 23.11. klo 17–20

Hyvää mieltä ja yhdessä oloa joulutorilla!

Joulutori valtaa Setlementtitalon aulan 23.11. kello 17–20. Aulassa voi nauttia glögiä ja pipareita, tehdä ostoksia itselle tai lahjaksi. Istu Sirenius-saliin klo 17–18 katsomaan ryhmien esityksiä tai piipahda auditorion aulaan ja kokeile itse pienen makramee-työn solmeilua.

Idea joulutoriin saatiin viime vuonna kädentaitojen kurssilaisilta,  jotka toivoivat mahdollisuutta myydä itse tehtyjä tuotteita. Setlementtitalon ala-aula on varattu myyntipöydille klo 17–20. Joulutorilla myytävät tuotteet ovat itse tehtyjä ja myyntipaikka on maksuton, joten ostamalla torilta raha menee lyhentämättömänä tuotteen tekijälle.

Tänä vuonna joulutori levittäytyy myös Sirenius-saliin, missä nähdään tanssi- ja kuoroesityksiä klo 17–18. Ryhmät esittävät syksyn kurssien aikana harjoiteltuja tanssikoreografioita ja lauluteoksia.

Joulutoripäivänä 23.11. julkistetaan myös kevään kurssitarjonta. Joulutorilla on mahdollista saada kurssineuvontaa opiston työntekijöiltä. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 28.11. kello 10.00.

Tavataanhan torilla!