Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Tiimin kädet yhdessä

Naapuruustalo Matinkylä

Naapuruustalo Matinkylä on kaikille avoin kohtaamispaikka ja toimintatila Espoon Matinkylässä.

Naapuruustalo Matinkylän logo

Yhteystiedot

Matinkatu 7 Matinkylä, 02230 Espoo

Naapuruustalo on suljettu, mutta sisäpihan ulkokahvila on vielä muutamana päivänä avoinna ennen kesätaukoa: 29.6. klo 10 – 14, 30.6. klo 10 – 12, 1.7., 7.7. ja 8.7. klo 10 – 14. Avaamme ovet jälleen ma 16.8. klo 9. Leppoisaa kesää!

Yhteisökoordinaattori
Annastiina Ylistalo (lomalla 28.6. – 30.7.)
p. 045 7732 4744
annastiina.ylistalo@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Mohamed Ghonam (palaa töihin 9.8.)
p. 050 4670 660
mohamed.ghonam@kalliola.fi

Talon puhelin: 050 4303 112

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

Mukava tunnustus Naapuruustalolle

”Teidät on paljastettu Talentian Sosiaalialan Opiskelijoiden TaSO ry:n Paras harkkapaikka -kampanjassa yhdeksi vuoden 2020 parhaista harkkapaikoista. Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry on sosiaalialan korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen edunvalvontayhdistys. TaSO ry on Akavaan kuuluvan Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian jäsenyhdistys ja sillä on noin 4400 jäsentä ympäri Suomea.”

Kiitos! Hankalana aikana tämä tuntuu hienolta. Saimme diplomin myös vuonna 2018.  Opiskelijayhteistyö on meille tärkeää ja TaSO ry tekee hyvää työtä. Mekin haluaisimme palkita upeat harjoittelijamme, joiden kanssa oli hienoa tehdä yhteistyötä. He jakoivat arvomme ja tavoitteemme, toivat mukanaan uutta osaamista, tuoreita näkökulmia, ideoita, iloa ja lämpöä sekä työyhteisöllemme että asiakkaillemme.

Selvyyden vuoksi: harjoittelut suoritettiin ennen Asukastalo Kylämajan nimen muuttumista Naapuruustalo Matinkyläksi.

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Naapuruustalon toiminnasta

Naapuruustalo Matinkylä on Suur-Matinkylän asukkaiden kaikille avoin kohtaamispaikka. Naapuruustaloon voi pistäytyä kahvittelemaan, lukemaan lehtiä ja tapaamaan ystäviä ja naapureita. Naapuruustalossa järjestetään ryhmätoimintaa, mm. kielten opetusta, vertais- ja harrasteryhmiä. Tarjoamme keskusteluapua, ohjausta ja neuvontaa suomen, arabian ja englannin kielellä. Naapuruustalo pyrkii osallistumaan aktiivisesti alueen kehittämistyöhön ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Asukkaat ja eri toimijat voivat varata tiloja käyttöönsä sekä järjestää myös omaa toimintaa. Tilat sopivat hyvin esimerkiksi asukasyhteisö- ja verkostotapaamisiin sekä monenlaisiin kerho- ja muihin toimintoihin.

HUOM! Naapuruustalo on suljettu, mutta ulkokahvila on vielä muutamana päivänä avoinna ennen kesätaukoa: 29.6. klo 10 – 14, 30.6. klo 10 – 12, 1.7., 7.7. ja 8.7. klo 10 – 14. Avaamme ovet jälleen ma 16.8. klo 9. Leppoisaa kesää!

Henkilökunta on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla 2.8. alkaen. Seuraa Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.

Asumispalvelut sohva

Tiedotus Naapuruustalon toiminnasta

Päivitämme viikko-ohjelmaamme sekä arkisia kuulumisiamme Facebook-sivuillamme.  Tervetuloa mukaan seuraamaan menoa!