Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Lapsi piirtää

Naapuruustalo Matinkylä

Naapuruustalo Matinkylä on kaikille avoin kohtaamispaikka ja toimintatila Espoon Matinkylässä.

Naapuruustalo Matinkylän logo

Yhteystiedot

Matinkatu 7 Matinkylä, 02230 Espoo
Avoinna ma–pe 9–16 (Suljettu 18.4.21 saakka)

Vastaava koordinaattori
Minna Miettinen
p. 045 7733 0302
minna.miettinen@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Annastiina Ylistalo
p. 045 7732 4744
annastiina.ylistalo@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Mohamed Ghonam
p. 050 4670 660
mohamed.ghonam@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Shukri Muuse
p. 040 7153 263
shukri.muuse@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

Mukava tunnustus Naapuruustalolle

”Teidät on paljastettu Talentian Sosiaalialan Opiskelijoiden TaSO ry:n Paras harkkapaikka -kampanjassa yhdeksi vuoden 2020 parhaista harkkapaikoista. Talentian Sosiaalialan Opiskelijat TaSO ry on sosiaalialan korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen edunvalvontayhdistys. TaSO ry on Akavaan kuuluvan Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian jäsenyhdistys ja sillä on noin 4400 jäsentä ympäri Suomea.”

Kiitos! Hankalana aikana tämä tuntuu hienolta. Saimme diplomin myös vuonna 2018.  Opiskelijayhteistyö on meille tärkeää ja TaSO ry tekee hyvää työtä. Mekin haluaisimme palkita upeat harjoittelijamme, joiden kanssa oli hienoa tehdä yhteistyötä. He jakoivat arvomme ja tavoitteemme, toivat mukanaan uutta osaamista, tuoreita näkökulmia, ideoita, iloa ja lämpöä sekä työyhteisöllemme että asiakkaillemme.

Selvyyden vuoksi: harjoittelut suoritettiin ennen Asukastalo Kylämajan nimen muuttumista Naapuruustalo Matinkyläksi.

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Olohuone ja ryhmätoiminta

Naapuruustalossa on olohuone, yleinen kahvittelutila, keittiö ja erilaisia ryhmätiloja. Olet tervetullut naapuruustaloon pistäytymään kahville, lukemaan lehtiä, oleilemaan tai juttelemaan työntekijän kanssa. Talossa järjestetään ryhmätoimintaa ja erilaisia tapahtumia. Palveluohjausta, neuvontaa ja keskusteluapua tarjoamme tällä hetkellä puhelimitse suomen, arabian ja englannin kielellä.

Asukkaat ja eri toimijat voivat varata tiloja käyttöönsä sekä järjestää myös omaa toimintaa. Tilat sopivat hyvin esimerkiksi asukasyhteisö- ja verkostotapaamisiin sekä monenlaisiin kerho- ja muihin toimintoihin.

HUOM! Naapuruustalo Matinkylä on suljettu 18.4.2021 saakka koronavirustilanteen vuoksi. Henkilökunta on tavoitettavissa kuitenkin puhelimitse ja sähköpostilla. Seuraa Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.

Asumispalvelut sohva

Tiedotus Naapuruustalon toiminnasta

Päivitämme viikko-ohjelmaamme sekä arkisia kuulumisiamme Facebook-sivuillamme.  Tervetuloa mukaan seuraamaan menoa!