Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Naapuruustalo Matinkylä

Naapuruustalo Matinkylä on kaikille avoin kohtaamispaikka ja toimintatila Espoon Matinkylässä, yhteisen tekemisen ja olemisen tila. Naapuruustalon tarkoituksena on tuoda ihmisiä yhteen ja tarjota mielekästä tekemistä asukkaiden tarpeista lähtien. Meille naapuruus on mielentila, joka myös lisää hyvinvointia ja kaataa raja-aitoja.

Aukioloajat

Maanantai–torstai klo 10–15

Matinkatu 7, 02230 Espoo

Tiloja voi myös varata omaan käyttöön. Vastaamme tilanvaraustiedusteluihin kerran viikossa:  tilanvaraukset.matinkyla@kalliola.fi

Seuraa meitä Facebookissa

Yhteystiedot

Yhteisökoordinaattori 
Annastiina Ylistalo
p. 045 7732 4744
annastiina.ylistalo@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Lisa Ala-Laurila
p. 050 3139 964
lisa.ala-laurila@kalliola.fi

 

Naapuruustalon toiminta

Naapuruustalo Matinkylä on Suur-Matinkylän asukkaiden kaikille avoin kohtaamispaikka. Naapuruustaloon voi tulla viettämään aikaa, kahvittelemaan, lukemaan lehtiä ja tapaamaan ystäviä ja naapureita. Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa suomen, arabian ja englannin kielellä.

Ryhmätoiminta

Naapuruustalossa voit osallistua ryhmätoimintaan, mm. harrastus- ja vertaisryhmiin, opiskella suomea tai tulla mukaan erilaisiin tapahtumiin. Voit myös itse toteuttaa omaa ryhmätoimintaa tai järjestää tapahtumia. Kysy lisää näistä mahdollisuuksista naapuruustalon työntekijöiltä.

Aluetyö

Naapuruustalo pyrkii osallistumaan aktiivisesti alueen kehittämistyöhön ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Alue-, verkosto- tai oppilaitosyhteistyöhön ja talon toimintaan liittyvissä asioissa olethan yhteydessä:

Annastiina Ylistalo
p. 045 7732 4744
annastiina.ylistalo@kalliola.fi