Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Mellari on asukkaiden kohtaamisten, harrastamisen ja yhdessä tekemisen tila. Viikoittainen toiminta muodostuu asukkaiden ja paikallisten toimijoiden järjestämästä maksuttomasta ohjelmasta ja naapuruustokahvilasta. Voit myös itse hyödyntää omia taitojasi ja järjestää toimintaa muille. Miltä kuulostaisi vaikka shakkikerho, askartelupaja tai digiopetuksen antaminen? Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä autamme sinua!

Mellari sijaitsee Mellunmäessä, noin 7 minuutin kävelymatkan päässä Mellunmäen metroasemalta. Olemme syrjinnästä ja päihteistä vapaa, turvallinen tila.

Yhteystiedot

Saariselänkuja 1, 00970 Helsinki (kartta)

Aukioloajat: ma ja to klo 10-14 ja  sopimuksen mukaan. 

Yhteisökoordinaattori

Marika Kerätär: p. 050 525 4277, marika.keratar@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

 

Naapurustokahvila ja ryhmätoiminta

Mellarin naapurustokahvila on avoinna ma ja to klo 10-14. Tervetuloa kahvittelemaan (0,5€ ja leivonnainen 1€) ja tapaamaan alueen asukkaita. Maanantaisin Mellarissa on vaihtuvaa ohjelmaa (mm. yhteislaulua, liikuntaa, askartelua jne) ja torstaisin Mellarissa kokoontuu kahvilan lisäksi myös käsityökerho.

Mellarissa voit myös käyttää tietokonetta. Muina aikoina Mellarissa järjestetään erilaista tekemistä ja ryhmätoimintaa. Katso kuukasittain vaihtuva ohjelma alla.

Seuraa Mellarin Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla tulevasta toiminnasta.

Mellarin ohjelma (PDF)

 

Ajankohtaista

Lue ajankohtaisista asioista ja tulevasta toiminnasta. Ohjelmassa on esimerkiksi käsitöitä, runoja, myyjäiset ja tietokoneen käytön opastusta.

Mitä kuuluu Mellariin

Alueellinen yhteistyö ja vaikuttaminen

Kaupungeissa erilaiset ihmiset elävät lähellä toisiaan, ja parhaimmillaan heillä on moninaisia mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Mellarissa haluamme lisätä alueen asukkaiden ja toimijoiden mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia omassa naapurustossaan. Ja yhteistyö on voimaa!

Ota siis yhteyttä jos sinulla on alueen kansalaistoimintaan liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita projektiisi. Jutellaan ja mietitään yhdessä mitä voimme tehdä.

Kerro toiveesi Mellarin toimintaan

Mellari on asukkaiden kohtaamispaikka ja se tehdään yhdessä!

Kerro toiveesi Mellarille

 

Varaa Mellari yhteiselle tapahtumalle tai yksityistilaisuuteen

Mellaria voi varata ilmaiseksi alueen asukkaille järjestettävään tekemiseen tai ryhmien tapaamiseen, jos se on osallistujille ilmaista tai toiminnalla ei tavoitella voittoa. Mellaria voi varata ma-su klo 8-20.30 välillä. Tilaa voivat vuokrata myös yritykset (15e/h) ja yksityishenkilöt esimeriksi syntymäpäiväjuhlille (10e/h) käyttökorvausta vastaan.

Varaa Mellari

kaksi hahmoa tanssahtelee yhdessä

Ajankohtaisia kuulumisia Mellunkylän alueen yhteistyökumppaneilta:

Viikoittain keskiviikkoisin klo 9.30 Lähiradion taajuudella 100.3MHz Mellunkylää käsittelevä makasiiniohjelma. Uusinnat kuultavissa samalla taajuudella saman viikon torstaisin ja lauantaisin klo 20.