Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Mellari on asukkaiden kohtaamisten, harrastamisen ja yhdessä tekemisen tila. Viikottainen toiminta muodostuu asukkaiden ja paikallisten toimijoiden järjestämästä maksuttomasta ohjelmasta. Voit myös itse hyödyntää omia taitojasi ja järjestää toimintaa muille asukkaille. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä autamme sinua!

Mellari sijaitsee Mellunmäessä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Mellunmäen metroasemalta. Olemme syrjinnästä ja päihteistä vapaa, turvallinen tila.

Naapuruustalo Mellarin logo

Yhteystiedot

Saariselänkuja 1, 00970 Helsinki

Aukioloajat: toistaiseksi vain tilavarauksella alle 6 hengen ryhmät.

Vastaava koordinaattori

Pihla Ruuskanen: p. 050 535 7850, pihla.ruuskanen@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

 

Olohuone ja ryhmätoiminta

Asukkaana tai alueen toimijana voit järjestää Mellarin tiloissa toimintaa ja tekemistä muille asukkaille, silloin kun siihen osallistuminen on osallistujille maksutonta. Mellari on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton syrjinnästä vapaa tila.

Seuraa Mellarin Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla tulevasta toiminnasta.

 

Alueellinen yhteistyö ja vaikuttaminen

Kaupungeissa erilaiset ihmiset elävät lähellä toisiaan, ja parhaimmillaan heillä on moninaisia mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Mellarissa haluamme lisätä alueen asukkaiden ja toimijoiden mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia omassa naapurustossaan. Ja yhteistyö on voimaa!

Ota siis yhteyttä jos sinulla on alueen kansalaistoimintaan liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita projektiisi. Jutellaan ja mietitään yhdessä mitä voimme tehdä.

Kerro toiveesi Mellarin toimintaan

Mellari siirtyi vuoden vaihteessa Helsingin kaupungilta Kalliolan Setlementille. Samalla tilan nimi muuttui asukastalosta Naapuruustalo Mellariksi. Meille naapuruus on mielentila ja henkistä yhteenkuuluvuutta. Kevään 2021 ajan keskitymmekin Mellunmäen asukkaiden tarpeiden ja toiveiden keräämiseen, jotta voimme yhdessä kehittää Mellarista kaikenikäisiä ja -taustaisia yhdistävän paikan.

Kerro toiveesi Mellarille

 

Ajankohtaista

Lue ajankohtaisista asioista ja tulevasta toiminnasta.

Mitä kuuluu Mellariin