Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Pasilan asukastalon henkilökuntaa

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Pasila on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila.

Yhteystiedot

Topparikuja 2 00520 Helsinki
Aukioloajat: ma–to 9-16, pe 9-15 

Vastaava koordinaattori
Marja-Leena Haaksluoto
p. 050 3666 584, marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Khadijo Warsame
p. 050 375 0959, khadijo.warsame@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Heidi Swanljung
p. 050 382 9818, heidi.swanljung@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Petros Bekhet
p. 050 4100 763, petros.bekhet@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

 

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Olohuone ja ryhmätoiminta

Naapuruustalossa järjestetään mm. suomen kielen opetusta maanantaisin ja keskiviikkoisin, tiistaisin ja torstaisin on myös suomen kielen keskusteluryhmä. Ohjelmassa on viikoittain ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa. Toiminnoissa on mukana myös vapaaehtoisia ja alan opiskelijoita. Naapuruustalossa koordinoidaan asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä.

Naapuruustalo Pasilan olohuone- ja ryhmätoimintaa jatketaan kesällä ulkona ja Naapuruustalon sisätilat ovat toistaiseksi suljettu kävijöiltä. Sovitut ryhmät voivat kokoontua ajankohtaisia kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Tutustu ulkona järjestettävään kesätoimintaamme ja seuraa Pasilan Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla viikko-ohjelmastamme. Henkilökunta on tavoitettavissa myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Kesätoiminta

Pasilan Toimintapäivät
Käynnistämme viikoittaiset vapaaehtoistiimin voimin pyörivät Toimintapäivät Pasilassa 9.6. alkaen. Kokoonnumme joka keskiviikko klo 13 alkaen yhteen vaihtelevan toiminnan pariin Naapuruustalo Pasilan takapihalla. Tervetuloa mukaan kokeilemaan uusia harrastuksia, oppimaan uusia taitoja ja ennen kaikkea viettämään yhdessä laatuaikaa! Lisätietoa Toimintapäivien Facebook -tapahtumassa.

Pihakahvila
Pihakahvila on auki säävarauksella arkisin kello 9.30-14.00. Katamme pöytiä ja tuoleja Naapuruustalo Pasilan takapihalle (Kasöörinkatu 3) turvavälein kahvittelua varten. Kahvilan tuotteita voi ostaa myös mukaan. Pihakahvilassa järjestetään myös yhteistä ohjelmaa mm. tiistain bingo ja perjantain tietovisa.

Petankki
Rento petankkipeli, joka sopii kaikentasoisille pelaajille. Mukaan voi tulla pelaamaan tai vain kannustamaan ja viettämään aikaa. Kokoonnumme joka torstai klo 13 Naapuruustalon takapihalla (Kasöörinkatu 3) ja siirrymme läheiselle hiekkakentälle pelaamaan petankkia.

Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Kaikki toiminta järjestetään säävarauksella.

Asumispalvelut sohva

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Naapuruustalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta. Voit olla tilavarauksiin liittyvissä asioissa yhteydessä yhteisökoordinaattoriimme Heidiin.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi toteuttamiseen, niin ota yhteyttä työntekijöihin. Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.