Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Pasilan asukastalon henkilökuntaa

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Pasila on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila. Naapuruustaloon voi pistäytyä pullakahville, lukemaan päivän lehteä tai käyttämään internetiä. Tarjoamme perjantaisin myös keittolounaan edulliseen hintaan.

Yhteystiedot

Topparikuja 2 00520 Helsinki
Aukioloajat: ma–to klo 9–15, pe klo 9–14 (suljettu 18.4.2021 asti)

Vastaava koordinaattori
Marja-Leena Haaksluoto
p. 050 3666 584, marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Khadijo Warsame
p. 050 375 0959, khadijo.warsame@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Petros Bekhet
p. 050 4100 763, petros.bekhet@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Heidi Swanljung
p. 050 382 9818, heidi.swanljung@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

 

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Olohuone ja ryhmätoiminta

Naapuruustalossa järjestetään mm. suomen kielen opetusta maanantaisin ja keskiviikkoisin, tiistaisin ja torstaisin on myös suomen kielen keskusteluryhmä. Ohjelmassa on viikoittain ikäihmisille suunnattua erilaista ryhmätoimintaa. Toiminnoissa on mukana myös vapaaehtoisia ja alan opiskelijoita. Talossa koordinoidaan myös asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä.

Naapuruustalo Pasila on suljettu 18.4.2021 asti. Henkilökunta on kuitenkin tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Tutustu alla etänä järjestettävään ryhmätoimintaamme ja seuraa Pasilan Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla viikko-ohjelmastamme.

Nainen kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Etänä järjestettävä ryhmätoiminta

Kalliolan Kohtaamiskahvila
Yhteinen kahvihetki toteutetaan Teams-ohjelmalla tiistaisin kello 13.00-14.00. Kohtaamiskahvilassa tapaat muita kaupunkilaisia ja samalla voit vaihtaa kuulumisia Kalliolan työntekijöiden kanssa. Voit osallistua Kohtaamiskahvilaan sen aukioloaikoina tästä linkistä.

Naapuruustalo Pasilan lukupiiri
Lukupiiri kokoontuu etäryhmänä Teams-ohjelmalla keskiviikkoisin kello 13.00-14.00. Kaikille avoimen lukupiirin ohjelmaan kuuluu keskusteluja ajankohtaisista asioista ja uutisista, historiasta ja kirjallisuudesta, sekä yhteisiä lukuhetkiä. Voit osallistua lukupiiriin tästä linkistä.

Kalliolan Kohtaamischat
Kohtaamischat on kaikille avoin ryhmächat, jossa voit kirjoittamalla olla yhteydessä muihin kaupunkilaisiin sekä Kalliolan työntekijöihin. Voit osallistua chattiin torstaisin kello 13.00-14.00 Tukinet-sivustolla tästä linkistä.

Asumispalvelut sohva

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Naapuruustalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta, varauksia voi kysellä henkilökunnalta.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi toteuttamiseen, niin ota yhteyttä työntekijöihin. Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.