Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Pasilan asukastalon henkilökuntaa

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Pasila on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila. Naapuruustaloon voi pistäytyä pullakahville, lukemaan päivän lehteä tai käyttämään internetiä. Tarjoamme perjantaisin myös keittolounaan edulliseen hintaan.

Naapuruustalo Pasilan logo

Yhteystiedot

Topparikuja 2 00520 Helsinki
Aukioloajat: ma–to klo 9–15, pe klo 9–14

Vastaava koordinaattori
Marja-Leena Haaksluoto
p. 050 3666 584, marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Khadijo Warsame
p. 050 375 0959, khadijo.warsame@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Petros Bekhet
p. 050 4100 763, petros.bekhet@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Heidi Swanljung
p. 050 382 9818, heidi.swanljung@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

 

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Olohuone ja ryhmätoiminta

Naapuruustalossa järjestetään mm. suomen kielen opetusta maanantaisin ja keskiviikkoisin, tiistaisin ja torstaisin on myös suomen kielen keskusteluryhmä. Ohjelmassa on viikottain ikäihmisille suunnattua erilaista ryhmätoimintaa. Toiminnoissa on mukana myös vapaaehtoisia ja alan opiskelijoita. Talossa koordinoidaan myös asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä.

Naapuruustalo Pasila on suljettu 30.1.2021 asti. Jotkut pienryhmät voivat kokoontua erikseen sovitusti. Henkilökunta on tavoitettavissa kuitenkin puhelimitse ja sähköpostilla. Toimintaa järjestetään ulkona mahdollisuuksien mukaan mm. take away -kahvilan (Kasöörinkatu 3) kautta. Kaikissa ulkonakin tapahtuvissa kohtaamisissa pidetään turvavälit ja maskit sekä huomioidaan hyvä hygienia. Seuraa Pasilan Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.

Asumispalvelut sohva

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Naapuruustalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta, varauksia voi kysellä henkilökunnalta.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi toteuttamiseen, niin ota yhteyttä työntekijöihin. Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.