Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Pasilan asukastalon henkilökuntaa

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Pasila on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Topparikuja 2, 00520 Helsinki
Aukioloajat: ma–to 9-16, pe 9-15

Noudatamme Naapuruustalolla ajankohtaisia AVI:n ohjeistuksia ja rajoitamme toimintaamme niiden mukaisesti. 

 

Vastaava koordinaattori
Marja-Leena Haaksluoto
p. 050 3666 584, marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Khadijo Warsame
p. 050 375 0959, khadijo.warsame@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Jyri Varis
p. 050 382 9818, jyri.varis@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Naapuruustalo Pasilan toiminta 

Naapuruustaloon voi pistäytyä pullakahville, lukemaan päivän lehteä tai käyttämään tietokonetta. Järjestämme suomen kielen opetusta ja olohuoneessa voit tavata muita alueen asukkaita. Ohjelmassa on viikoittain myös ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa.

Naapuruustalon henkilökunta on tavoitettavissa talon aukioloaikoina ja toiminnoissa on mukana myös vapaaehtoisia sekä alan opiskelijoita. Naapuruustalossa koordinoidaan asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä.

Tutustu alla syksyn toimintaamme ja seuraa Pasilan Facebook -sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla viikko-ohjelmastamme.

Asumispalvelut sohva

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Naapuruustalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta. Voit olla tilavarauksiin liittyvissä asioissa yhteydessä yhteisökoordinaattoriimme Jyriin.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi tai harrastusryhmäsi toteuttamiseen, ole yhteydessä! Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.

Ihmisiä nurmikentällä

Kahvila
Kahvila on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15. Kahvilasta voi ostaa kahvia, teetä sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Keskiviikkoisin tarjoillaan edullinen keittolounas.

Olohuone ja ryhmätoiminta
Järjestämme kaikille avointa ja yhteistä hyvän mielen tekemistä Naapuruustalon olohuoneessa; Tuolijumppa maanantaisin klo 14:30, Bingo tiistaisin klo 13, Tietovisa ja levyraati vuoroviikoin perjantaisin klo 12. Olohuoneesta löytyy myös erilaisia lautapelejä ja kirjoja.

Pasilan Toimintapäivät
Vapaaehtoisten järjestäminä Toimintapäivinä kokoonnumme vaihtelevan toiminnan pariin aina keskiviikkoisin klo 13. Tervetuloa mukaan kokeilemaan uusia harrastuksia, oppimaan uusia taitoja ja ennen kaikkea viettämään yhdessä aikaa.

Suomen kielen ryhmät
Suomen kielen ryhmä kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Opiskelu on ilmaista ja mukaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tunneilla harjoitellaan lukemaan, kirjoittamaan ja puhumaan suomea. Suomen kielen keskustelukerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 13-14.