Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Pasilan asukastalon henkilökuntaa

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Naapuruustalo Pasila on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Asemapäällikönkatu 12 b, 5. krs, 00520 Helsinki

Aukioloajat:
Maanantai – torstai 9-16
Perjantai 9-15

 

Vastaava koordinaattori
Marja-Leena Haaksluoto
p. 050 3666 584, marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Khadijo Warsame
p. 050 375 0959, khadijo.warsame@kalliola.fi

Seuraa naapuruustaloa Instagramissa

Seuraa naapuruustaloa Facebookissa

Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Naapuruustalo Pasilan toiminta 

Naapuruustaloon voi pistäytyä pullakahville, lukemaan päivän lehteä tai käyttämään tietokonetta. Järjestämme suomen kielen opetusta ja olohuoneessa voit tavata alueen asukkaita. Ohjelmassa on viikoittain myös ikäihmisille suunnattua ryhmätoimintaa.

Naapuruustalon henkilökunta on tavoitettavissa talon aukioloaikoina ja toiminnassa on mukana myös vapaaehtoisia sekä alan opiskelijoita. Naapuruustalossa koordinoidaan asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä.

Tutustu alla toimintaamme ja seuraa Naapuruustalo Pasilaa somessa, niin pysyt parhaiten ajan tasalla viikko-ohjelmastamme.

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Naapuruustalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi tai harrastusryhmäsi toteuttamiseen, ole yhteydessä! Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.

Ihmisiä nurmikentällä

Kahvila
Kahvila on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15. Kahvilasta voi ostaa kahvia, teetä sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää.

Olohuone ja ryhmätoiminta
Naapuruustalo olohuoneessa järjestetään kaikille avointa ja yhteistä hyvän mielen tekemistä. Olohuoneesta löytyy myös lautapelejä ja kirjoja. Lisäksi viikko-ohjelmassamme on monenlaista ryhmätoimintaa.

Suomen kielen ryhmät
Luetaan yhdessä -vapaaehtoisverkoston Suomen kielen ryhmät kokoontuvat maanantaisin klo 10-12 ja keskiviikkoisin klo 10-12. Suomen kielen keskustelukerho kokoontuu tiistaisin klo 13-14 ja torstaisin klo 13-15.

Tapahtumat
Ti 29.11.2022 klo 12-18 Naapuruustalo Pasilan uusien tilojen avajaiset & tuparit. Lämpimästi tervetuloa! Tutustu avajaisten ohjelmaan täällä.
Ma 5.12.2022 Korttipaja. Tervetuloa askartelemaan talvisia tai jouluisia kortteja.
Ke 14.12.2022 Glögiä & pipareita