Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Yrittäjyysvalmentamo Spot

Etusivu / Palvelut / Spot yrittäjyysvalmentamo

Opi taitoja ja saa verkostoja, joita tarvitset yrittäjänä

Onko tavoitteesi tai unelmasi oman yrityksen perustaminen? Spot on maahanmuuttajille suunnattu yrittäjyysvalmentamo, joka tarjoaa ilmaiset yrittäjyyskurssit, yrittäjyysneuvontaa, mentorointia ja mielenkiintoisia tapahtumia. Voit myös kokeilla omaa myymälää ja hankkia asiakkaita pop up -tilassamme.

Teemme yhteistyötä erilaisten yrittäjyyspalveluiden ja verkostojen kanssa – sekä yhdistämme samoista asioista  kiinnostuneita tulevia yrittäjiä. Toimintaa on suomeksi, englanniksi ja somaliksi.

Ajankohtaista

25.11. klo 11-17 Spot Think Africa -tapahtumassa, Kalliolan setlementtitalolla / Sturenkatu 11. Tervetuloa moikkaamaan!

Yrittäjyysneuvonta

Tiesitkö, että voit kokeilla oman yritysideasi toimivuutta helposti esimerkiksi ilman y-tunnusta? Vai oletko jo siinä vaiheessa, että kaipaat apua liiketoimintasuunnitelman kanssa? Tai sinulla on yritysidea, mutta et osaa edetä?

Yrittäjyysvalmentajamme Abu auttaa näissä tilanteissa. Laita hänelle viestiä ja kerro mikä mietityttää.

Kutsu kylään, tilattavat infot ja työpajat

Oletko organisaatio? Kutsu yrittäjyysvalmentajamme kylään kertomaan toiminnastamme tai pitämään info yrittäjyyteen liittyvistä kysymyksistä.

abu.mohamud-yusuf@kalliola.fi,
050 521 7065 (puh+wa)

Saapuminen

Myyräncolo/Myyrinpuhos, Jönsäksentie 6b
01600 Myyrmäki, Vantaa

Spot sijaitsee katutasossa. Kävelet meille pari minuuttia Myyrmäen juna-asemalta tai Myyrmäen aseman bussipysäkiltä. Sisäänkäynti Liesitorin parkkipaikan puolelta. Katso video kuinka löydät perille!

Olemme turvallinen, syrjinnästä ja häirinnästä vapaa sekä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton tila ja toimija. 

Spot-tiimi

Projektipäällikkö Pihla
pihla.ruuskanen@kalliola.fi,
050 535 7850 (puh+wa)

Yrittäjyysvalmentaja Abu
abu.mohamud-yusuf@kalliola.fi,
050 521 7065 (puh+wa)

Kulttuurituottaja Samia
samia.mohamud@kalliola.

Mitä Valmentamo tarjoaa

Valmentamon palvelut ovat ilmaisia. Meille tärkeintä on, että sinulla on parhaat mahdollisuudet toteuttaa unelmasi ja menestyä yrittäjänä! Toimintaa rahoittaa Euroopan unioni ja Vantaan kaupunki.

 

Yrittäjyysvalmennukset

Ilmaiset yrittäjyysvalmennukset antavat sinulle  kattavan tietotaidon oman yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen. Saat opinnoista opintopisteitä. Koulutukset käynnistyvät uudelleen tammikuussa.

Lomakkeet

Kurssipalautelomake

Yhteisö ja verkostot

Yhdessä olemme enemmän! Yrittäjyysvalmentamosta saat sparrausta ja vertaistukea eri alojen yrittäjiltä ja toisilta yritystä perustavilta.

Parhaimmillaan jopa ystävyyteen saakka. Saat myös tietoa jo olevista yrittäjien verkostoista.

Tuki ja neuvonta

Varaa aika alkukartoitukseen. Siellä yrittäjyysvalmentajamme kuuntelee ja auttaa sinua kirkastamaan yrityksesi idean. Saat ohjausta siihen, miten sinun kannattaa edetä yrityksen perustamisessa. Jos päädyt perustamaan yrityksen, saat tukea ja neuvontaa arjen kysymyksiin.

Mentori

Kokeneen yrittäjän vinkit ovat arvokkaita, kun olet perustamassa yritystä. Kun tiedämme mitä tarvitset, etsimme sinulla mentorin.

Tapahtumat ja pop up -tila

Tapahtumissamme tapaat muita yrittäjyydestä kiinnostuneita, pidempään yrittäjinä toimineita tai potentiaalisia asiakkaita. Järjestämme tapahtumia myös yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Lähtökohtana on, että tapahtumissa saat kokemusta ja näkyvyyttä omalle yrityksellesi.

 

Tilojen yhteydessä on monikäyttöinen pop up -tila, jota voit varata ilmaiseksi 2 viikon ajaksi.

Hei sinä tuleva yrittäjä! Seuraa meitä Instagramissa niin tiedät mitä tapahtuu!

Seuraa meitä

Hei yrittäjä! Haluaisitko lahjoittaa aikaasi ja sparrata uutta yrittäjää? Ilmoittaudu mentoriksi. Voit itse päättää haluatko antaa aikaasi kerran vai useammin. Lue Vantaan yrittäjien juttu mentoritoiminnasta (s. 26-27).

Ilmoittaudu mentoriksi