Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Yrittäjyysvalmentamo Spot

Spot yrittäjyystaidot
Etusivu / Palvelut / Spot yrittäjyysvalmentamo

Hanke on päättynyt 31.7.24. Toiminnan tuloksista uutisoidaan syksyllä 2024.

Opi taitoja ja saa verkostoja, joita tarvitset yrittäjänä

Onko tavoitteesi tai unelmasi oman yrityksen perustaminen? Spot on maahanmuuttajille suunnattu yrittäjyysvalmentamo, joka tarjoaa ilmaiset yrittäjyyskurssit, yrittäjyysneuvontaa, verkostoja ja mielenkiintoisia tapahtumia. Voit myös kokeilla omaa myymälää ja hankkia asiakkaita pop up -tilassamme.

Teemme yhteistyötä erilaisten yrittäjyyspalveluiden ja verkostojen kanssa – sekä yhdistämme samoista asioista  kiinnostuneita tulevia yrittäjiä. Toimintaa on suomeksi, englanniksi ja somaliksi.

Ajankohtaista

  • Kehittämishanke on päättynyt 31.7.24.
  • Spot vastaanotti tunnustuksen ”Vuoden innovatiivinen edelläkävijä 2024” SPR:n Uudenmaan piiriltä
  • Spot mukana valtakunnallisessa Integration-tapahtuman ohjelmassa Turussa loppuvuodesta 2024

Yhteys

Projektipäällikkö Pihla Ruuskanen
pihla.ruuskanen@kalliola.fi
050 535 7850 (puh+wa)

 

 

Mitä Valmentamo tarjosi

Yrittäjyysvalmennukset

Ilmaiset yrittäjyysvalmennukset antavat sinulle tietoa, taitoja ja välineitä, joita tarvitset menestyäksesi yrittäjänä. Englanninkielisten online-valmennusten aiheina ovat mm. oman osaamisen tunnistaminen ja yritysidean kehittäminen, asiakashankinta ja markkinointi, tekoäly, sosiaalinen media ja kotisivujen tekeminen.

Verkostot ja community office

Yhdessä olemme enemmän! Yrittäjyysvalmentamosta saat sparrausta ja vertaistukea eri alojen yrittäjiltä ja toisilta yritystä perustavilta. Ylläpidämme whatsapp-ryhmää, johon olet tervetullut. Pyydä kutsu työntekijältä!

 

Tuki ja neuvonta

Varaa aika alkukartoitukseen ja neuvontaan. Siellä yrittäjyysvalmentajamme ja kokenut yrittäjä kuuntelee ja auttaa sinua kirkastamaan yrityksesi idean. Saat ohjausta siihen, miten sinun kannattaa edetä yrityksen perustamisessa. Jos päädyt perustamaan yrityksen, saat tukea ja neuvontaa arjen kysymyksiin.

Tapahtumat ja pop up -tila

Tapahtumissamme tapaat muita yrittäjyydestä kiinnostuneita, pidempään yrittäjinä toimineita tai potentiaalisia asiakkaita. Järjestämme tapahtumia myös yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Lähtökohtana on, että tapahtumissa saat kokemusta ja näkyvyyttä omalle yrityksellesi.

Tilojen yhteydessä on monikäyttöinen pop up -tila, jota voit varata ilmaiseksi 2 viikon ajaksi.