Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Palvelut / Spot yrittäjyysvalmentamo

Yrittäjyysvalmentamo Spot

Spot on paikka ja yhteisö sinulle maahanmuuttajataustainen, joka unelmoit oman yrityksen perustamisesta. Valmentamon palveluihin kuuluvat yrittäjyyttä tukevat kurssit, tapahtumat ja henkilökohtainen yrittämisen neuvonta. Tarjoamme myös tilaa kokeilla. Teemme aktiivista yhteistyötä erilaisten yrittäjyyspalveluiden ja verkostojen kanssa – sekä yhdistämme samoista teemoista kiinnostuneita tulevia yrittäjiä.

Spot-tiimi

Projektipäällikkö Pihla pihla.ruuskanen@kalliola.fi, 050 5357850

Kulttuurituottaja Samia samia.mohamud@kalliola.fi

Avaamme pian

Myyräncolo, Jönsäksentie 6

01600 Myyrmäki, Vantaa

Spot sijaitsee katutasossa. Kävelet meille pari minuuttia Myyrmäen juna-asemalta tai Myyrmäen aseman bussipysäkiltä. Katso tarkemmat tiedot.

Olemme turvallinen, syrjinnästä ja häirinnästä vapaa sekä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton tila ja toimija. 

Ajankohtaista

Rekry: Etsimme somalinkielistä yrittäjyysvalmentajaa!

Hei yrittäjä! Haluaisitko lahjoittaa aikaasi ja sparrata uutta yrittäjää? Ilmoittaudu mentoriksi. Voit itse päättää osallistutko kerran vai useammin.

Hei sinä tuleva yrittäjä! Avaamme pian. Seuraa meitä somessa niin tiedät mitä tapahtuu!

Seuraa meitä!

Mitä Valmentamo tarjoaa

Valmentamon jäsenyys ja tarjottavat palvelut ovat ilmaisia, sillä emme tavoittele voittoa. Haluamme vain, että sinulla on parhaat mahdollisuudet toteuttaa unelmasi ja menestyä yrittäjänä! Toimintaa rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Kurssit ja koulutukset

Kirjanpito, kotisivujen tekeminen, laskutus, asiakashankinta… Tarjoamme ilmaiseksi laadukasta koulutusta. Kun liityt jäseneksi, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen millaisia ja milloin koulutuksia tarjoamme.

 

Yhteisö ja verkostot

Yhdessä olemme enemmän! Yrittäjyysvalmentamosta saat sparrausta ja vertaistukea eri alojen yrittäjiltä ja toisilta yritystä perustavilta. Parhaimmillaan jopa ystävyyteen saakka. Saat myös tietoa jo olevista yrittäjien verkostoista.

Tuki ja neuvonta

Yrityksen perustaminen on helppoa. Arjessa vastaan tulee usein kysymyksiä ja tarvetta vinkeille. Spotin yrittäjyysvalmentaja on asiantuntija, joka on tukenasi arjen pulmissa. Autamme löytämään tahot, jotka osaavat auttaa juuri Sinua.

Tapahtumat

Järjestämme erilaisia pieniä ja isompia tapahtumia yhdessä jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tapahtumissamme tapaat muita yrittäjyydestä kiinnostuneita, pidempään yrittäjinä toimineita tai potentiaalisia asiakkaita. Tavoiteenamme on avata tilojen yhteyteen myös popup-tila, jota Spotin jäsenet voivat hyödyntää ilmaiseksi omaa yrittäjyyttään tukemaan.