Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Yrittäjyysvalmentamo Spot

Spot yrittäjyystaidot
Etusivu / Palvelut / Spot yrittäjyysvalmentamo

Opi taitoja ja saa verkostoja, joita tarvitset yrittäjänä

Onko tavoitteesi tai unelmasi oman yrityksen perustaminen? Spot on maahanmuuttajille suunnattu yrittäjyysvalmentamo, joka tarjoaa ilmaiset yrittäjyyskurssit, yrittäjyysneuvontaa, verkostoja ja mielenkiintoisia tapahtumia. Voit myös kokeilla omaa myymälää ja hankkia asiakkaita pop up -tilassamme.

Teemme yhteistyötä erilaisten yrittäjyyspalveluiden ja verkostojen kanssa – sekä yhdistämme samoista asioista  kiinnostuneita tulevia yrittäjiä. Toimintaa on suomeksi, englanniksi ja somaliksi.

Ajankohtaista

Upcoming trainings on April

Online-course 1: How to create a business idea?
Online-course 2How to sell your ideas and brand yourself to success?
Online-course 3Practical Strategies for Social Media Success.
Online-course 4Simple Sales Strategies for Small Businesses/Connect with customer. 

Seuraavat Community officet: 9.4 & 23.4 klo 13-15.30 Jönsäksentie 6, Myyrmäki Vantaa

Yrittäjyysvalmentamon tilat sijaitsevat Myyräncolossa Myyrmäen Vantaalla

Saapuminen

Myyräncolo/Myyrinpuhos, Jönsäksentie 6b
01600 Myyrmäki, Vantaa

Spot sijaitsee katutasossa. Kävelet meille pari minuuttia Myyrmäen juna-asemalta tai Myyrmäen aseman bussipysäkiltä. Sisäänkäynti Liesitorin parkkipaikan puolelta. Katso video kuinka löydät perille!

Olemme turvallinen, syrjinnästä ja häirinnästä vapaa sekä uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton tila ja toimija. 

Spot-tiimi

Projektipäällikkö Pihla Ruuskanen
pihla.ruuskanen@kalliola.fi
050 535 7850 (puh+wa)

Yrittäjyysvalmentaja Abu Mohamud-Yusuf
abu.mohamud-yusuf@kalliola.fi
050 521 7065 (puh+wa)

Kulttuurituottaja Samia Mohamud
samia.mohamud@kalliola

Yrittäjyyden opettaja Elvis Fuamba
yrittajyysvalmentamo@kalliola

Mitä Valmentamo tarjoaa

Valmentamon palvelut ovat ilmaisia. Meille tärkeintä on, että sinulla on parhaat mahdollisuudet toteuttaa unelmasi ja menestyä yrittäjänä! Toimintaa rahoittaa Euroopan unioni ja Vantaan kaupunki.

 

Yrittäjyysvalmennukset

Ilmaiset yrittäjyysvalmennukset antavat sinulle tietoa, taitoja ja välineitä, joita tarvitset menestyäksesi yrittäjänä. Maaliskuun englanninkielisten online-valmennusten aiheina ovat mm. oman osaamisen tunnistaminen ja yritysidean kehittäminen, asiakashankinta ja markkinointi sekä sosiaalinen media. Valmennusten esittely ja ilmoittautumisohjeet löytyvät englanninkielisiltä sivuilta tästä.

Kurssipalautelomake

Verkostot ja community office

Yhdessä olemme enemmän! Yrittäjyysvalmentamosta saat sparrausta ja vertaistukea eri alojen yrittäjiltä ja toisilta yritystä perustavilta. Ylläpidämme whatsapp-ryhmää, jossa olet tervetullut liittymään.

Joka toinen tiistai klo 13-15.30 toimistomme on avoinna ja käytettävissäsi. Tule tekemään töitä, kuvaamaan omaa materiaalia, työskentelemään kanssamme tai juomaan kuppi kahvia. Olemme paikalla Sinua varten!

Seuraavat: 26.3. ja 9.4 klo13-15.30 Jönsäksentie 6, Myyrmäki Vantaa (ei tarvitse ilmoittautua).

Tuki ja neuvonta

Varaa aika alkukartoitukseen. Siellä yrittäjyysvalmentajamme ja kokenut yrittäjä kuuntelee ja auttaa sinua kirkastamaan yrityksesi idean. Saat ohjausta siihen, miten sinun kannattaa edetä yrityksen perustamisessa. Jos päädyt perustamaan yrityksen, saat tukea ja neuvontaa arjen kysymyksiin.

Tapahtumat ja pop up -tila

Tapahtumissamme tapaat muita yrittäjyydestä kiinnostuneita, pidempään yrittäjinä toimineita tai potentiaalisia asiakkaita. Järjestämme tapahtumia myös yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Lähtökohtana on, että tapahtumissa saat kokemusta ja näkyvyyttä omalle yrityksellesi.

Tilojen yhteydessä on monikäyttöinen pop up -tila, jota voit varata ilmaiseksi 2 viikon ajaksi.

Hei sinä tuleva yrittäjä! Seuraa meitä Instagramissa niin tiedät mitä tapahtuu!

Seuraa meitä

Hei yrittäjä! Haluaisitko lahjoittaa aikaasi ja sparrata uutta yrittäjää? Ilmoittaudu mentoriksi. Voit itse päättää haluatko antaa aikaasi kerran vai useammin. Lue Vantaan yrittäjien juttu mentoritoiminnasta (s. 26-27).

Ilmoittaudu mentoriksi