Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Talvinen lumihiutale
Etusivu / Rajoitukset jatkuvat yksiköissämme koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Rajoitukset jatkuvat yksiköissämme koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa edelleen Kalliolan eri toimintoihin. Kalliolan ylläpitämät naapuruustalot ja kohtaamispaikat toimivat supistetusti tammikuun loppuun asti. Lisäksi Kalliolan kansalaisopiston kevään kurssit järjestetään pääosin etäopetuksena. Toivomme, että pääsemme palaamaan pian tavanomaiseen arkeen.

Alla olevassa taulukossa on eritelty tilanne eri yksiköidemme osalta. Päivitämme taulukkoon mahdolliset muutokset.

Meidän kaikkien on yhdessä toimittava vastuullisesti, jotta tämä koronaviruksen aiheuttama kriisi selätetään. Toivotamme paljon voimia asiakkaidemme arkeen ja muistutamme, että olemme useimmissa toimipaikoissa edelleen puhelimen päässä!

 

Yksikkö Aukiolot ja rajoitukset
Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11
Setlementtitalo on pääasiassa kiinni. Tilat auki etukäteen sovitusti.
Ravintola Gidi palvelee erityisesti take away –asiakkaita omien aikataulujensa puitteissa, mutta esimerkiksi opiston kurssit ja muu toiminta on etänä. Setlementtitalo aukeaa laajemmin yleisölle näillä näkymin vasta helmikuussa. Seuraa Setlementtitalon Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Kalliolan kansalaisopisto Kevätkauden opetus käynnistyy pääosin etäopetuksena. Löydät ajantasaisimmat tiedot ja ohjeet opiston nettisivuilta.
Naapuruustalo Pasila, ent. Pasilan asukastalo Naapuruustalo Pasila on suljettu 30.1.2021 asti. Jotkut pienryhmät voivat kokoontua erikseen sovitusti. Henkilökunta on tavoitettavissa kuitenkin puhelimitse ja sähköpostilla. Toimintaa järjestetään ulkona mahdollisuuksien mukaan mm. take away -kahvilan (Kasöörinkatu 3) kautta. Kaikissa ulkonakin tapahtuvissa kohtaamisissa pidetään turvavälit ja maskit sekä huomioidaan hyvä hygienia. Seuraa Pasilan Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Naapuruustalo, Matinkylä, ent. Asukastalo Kylämaja Naapuruustalo Matinkylä on suljettu 30.1.2021. asti Henkilökunta on tavoitettavissa kuitenkin puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi take away -toimintaa. Kaikissa ulkonakin tapahtuvissa kohtaamisissa pidetään turvavälit ja maskit sekä huomioidaan hyvä hygienia. Seuraa Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Kohtaamispaikka Askel Kohtaamispaikka Askeleen tila on suljettu 30.1.2021. Ulkona toimii kuitenkin pop up -kahvila, joka on auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-12. Henkilökunta on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi Askeleella on käytössä WhatsApp-ryhmä, josta saat lisätietoa työntekijöiltä. Mahdollisissa ulkona tapahtuvissa kohtaamisissa noudatetaan turvavälejä ja pidetään maskeja. Askeleen ajankohtaisia kuulumisia kannattaa seurata Askeleen FB-ryhmästä.
Vapaaehtoistoiminta Kaikki vapaaehtoistoiminnan lähiryhmät eri yksiköissämme ovat tauolla, niin kauan kuin tiukemmat koronarajoitukset ovat voimassa, eli ainakin tammikuun loppuun saakka. Erilaista toimintaa on kuitenkin käynnissä etänä tammikuun aikana eri digialustoilla. Henkilökunta tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse.
Naapurituottajat Koulutukset ja tapaamiset tällä hetkellä etänä.
Vahvasti tukien -kuntoutus Toiminta jatkuu rajoitetusti, vierailut peruttu.
Sovittelutoiminta Sovittelu jatkuu THL:n ohjeistuksen mukaisesti, pääsääntöisesti etäyhteyksin. Ei yli 10 hengen sovitteluja lähikontaktein.
Hyvän Elämän Opisto Salo Toteutetaan toistaiseksi Salon kaupungin linjauksen mukaan lähikuntoutuksena.
Hyvän Elämän Opisto Vantaa Ei ryhmiä käynnissä tällä hetkellä