Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Talvinen lumihiutale
Etusivu / Rajoitukset jatkuvat yksiköissämme koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Rajoitukset jatkuvat yksiköissämme koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa edelleen Kalliolan eri toimintoihin. Kalliolan ylläpitämät naapuruustalot ja kohtaamispaikat toimivat toistaiseksi supistetusti. Lisäksi Kalliolan kansalaisopiston kursseja ei voida järjestää aiemmin suunnitellun mukaisesti. Toivomme, että pääsemme palaamaan pian tavanomaiseen arkeen.

Alla olevassa taulukossa on eritelty tilanne eri yksiköidemme osalta. Päivitämme taulukkoon mahdolliset muutokset.

Meidän kaikkien on yhdessä toimittava vastuullisesti, jotta tämä koronaviruksen aiheuttama kriisi selätetään. Toivotamme paljon voimia asiakkaidemme arkeen ja muistutamme, että olemme useimmissa toimipaikoissa edelleen puhelimen päässä!

 

Yksikkö Aukiolot ja rajoitukset
Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11
Setlementtitalo on pääasiassa kiinni. Tilat auki etukäteen sovitusti.
Ravintola Gidi palvelee erityisesti take away –asiakkaita omien aikataulujensa puitteissa, mutta esimerkiksi opiston kurssit ja muu toiminta on etänä. Seuraa Setlementtitalon Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Kalliolan kansalaisopisto Lähiopetus on tauolla ainakin huhtikuuhun asti. Loppukeväästä alkaa kuitenkin vielä paljon uusia kursseja. Opetusta on verkossa ja myös lähiopetuksena myöhemmin keväällä, mikäli se on mahdollista. Löydät ajantasaisimmat tiedot ja ohjeet opiston nettisivuilta.
Naapuruustalo Pasila, ent. Pasilan asukastalo Naapuruustalo Pasila on suljettu 31.3.2021 asti. Henkilökunta on tavoitettavissa kuitenkin puhelimitse ja sähköpostilla. Pasilan ulkokahvila on myös suljettu 31.3.2021 asti, mutta kohtaamiskahvilaa järjestetään etänä tiistaisin Teamsissä. Seuraa Pasilan Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Naapuruustalo, Matinkylä, ent. Asukastalo Kylämaja Naapuruustalo Matinkylä on suljettu 31.3.2021 asti. Henkilökunta on tavoitettavissa kuitenkin puhelimitse ja sähköpostilla. Myös take away- ja muu ulkotoiminta on tauolla.  Seuraa Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Naapuruustalo Mellari Naapuruustalo Mellari on siirtynyt Kalliolalle koordinoitavaksi 1.1.2021 lähtien. Koronatilanteen vuoksi Mellarin ryhmät ja olohuonetoiminta ovat toistaiseksi tauolla 31.3. saakka. Seuraa Mellarin Facebook-sivua, niin pysyt parhaiten ajan tasalla.
Kohtaamispaikka Askel Kohtaamispaikka Askeleen tila on suljettu 31.3.2021 asti. Myös ulkokahvila on suljettu 31.3.2021 asti. Henkilökunta on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi Askeleella on käytössä WhatsApp-ryhmä, josta saat lisätietoa työntekijöiltä. Askeleen ajankohtaisia kuulumisia kannattaa seurata Askeleen FB-ryhmästä.
Vapaaehtoistoiminta Kaikki vapaaehtoistoiminnan lähiryhmät eri yksiköissämme ovat tauolla, niin kauan kuin tiukemmat koronarajoitukset ovat voimassa. Erilaista toimintaa on kuitenkin käynnistetty etänä eri digialustoilla. Henkilökunta on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse.
Naapurituottajat Koulutukset ja tapaamiset tällä hetkellä etänä.
Vahvasti tukien -kuntoutus Toiminta jatkuu rajoitetusti, vierailut peruttu.
Sovittelutoiminta Sovittelu jatkuu THL:n ohjeistuksen mukaisesti, pääsääntöisesti etäyhteyksin. Ei yli 6 hengen sovitteluja lähikontaktein.
Hyvän Elämän Opisto Salo Toteutetaan toistaiseksi Salon kaupungin linjauksen mukaan lähikuntoutuksena.
Hyvän Elämän Opisto Vantaa Ei ryhmiä käynnissä tällä hetkellä