Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Setlementtitalolla järjestetään Kaamoskirppis 3.12. klo 12–16

Setlementtitalolla järjestetään Kaamoskirppis 3.12. klo 12–16

Setlementtitalon aulassa järjestetään 3.12. klo 12–16 talven pimeimpiin hetkiin valoa tuova Kaamoskirppis, jossa voi tehdä löytöjä ja kierrättää sesongin tavaraa naapuruston kanssa sekä nauttia Humakin yhteisöpedagogiopiskelijoiden oheisohjelmasta.

Kaamoskirppikselle voi tuoda myyntiin sesonkiin sopivaa vaatetta ja tavaraa tai ympärivuotista käyttötavaraa ja esinettä. Kirpputori on tarkoitettu vanhan kierrättämiseen ei uusien tuotteiden myymiseen. Huonekaluille ja isommille myytäville meillä ei valitettavasti ole tilaa, vaan myytävien tuotteiden on mahduttava kokonaisuudessaan myyjälle varatulle pöytätilalle.

Kirpputoripöydän voi varata 13.11. alkaen maksutta. Jokaiselle kirppismyyjälle on oma pöytä (joko 120x60cm tai 180x50cm) ja tuoli sekä mahdollisuus tuoda rekki mukanaan. Kirpputoripöytiä on rajallisesti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksutapoina suosittelemme esimerkiksi käteistä ja halutessasi Mobilepayta. Varaathan itse mukaasi riittävästi vaihtorahaa.

Kirpputorimyyjät pääsevät valmistelemaan kirpputori pöytäänsä jo kello 11 alkaen. Pöydät jaetaan tulojärjestyksessä. Tapahtuma päättyy klo 16, jonka jälkeen myyntipöydät tulee tyhjentä 16:30 mennessä. Jätäthän myyntipaikkasi siistiksi ja kierrätät roskat ja myymättä jääneet esineet asianmukaisesti.

Jos et jostain syystä pääsekkään paikalle ilmoittautumisesi jälkeen, olethan meihin yhteydessä pikimmiten osoitteeseen viestinta@kalliola.fi, jotta voimme vapauttaa paikan seuraavalle halukkaalle.

Humakin yhteisöpedagogiopiskelijat tarjoavat tapahtuman aikana tuunaus- ja korjauspajaa, jossa opetellaan käyttämään ompelukonetta sekä tuunaamaan vaatteita esimerkiksi kuvio-ompelulla tai maalaustusseilla. Vaatteiden kierrättämisestä ja kestävästä vaateteollisuudesta on paikan päällä puhumassa vaatetuunaaja Aija Rouhiainen. Lisäksi päivän aikana on mahdollista osallistua yhteisötaideteoksen tekemiseen naapuruston kanssa. Kaamoskirppiksen järjestävät Kalliolan vapaaehtoistoiminta sekä Humakin yhteisöpedagogiopiskelijat.

Jokaisen tapahtumaan osallistujan tulee sitoutua turvallisemman tilan periaatteisiin, jotta jokainen voi tulla Kaamoskirppikselle omana itsenään ilman pelkoa syrjinnästä tai epäasiallisesta käytöksestä.

Varaa kirpputoripöytä

MITÄ: Kaamoskirppis
MISSÄ: Setlementtitalo, Sturenkatu 11, Helsinki
MILLOIN: 3.12. klo 12-16
MIKSI: Koska tarvitaan valoa ja kiertotaloutta kaamoksen keskelle!