Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Tiilistä tehty rakennus, jonka edessä lukee Helsinki - Stadin asukastalot.
Etusivu / Tervetuloa Jatkuvan oppimisen keinoin työelämään -kesätapahtumaan!

Tervetuloa Jatkuvan oppimisen keinoin työelämään -kesätapahtumaan!

Kalliolan Jatkumoita -hanke on mukana järjestämässä Jatkuvan oppimisen keinolla työelämään -kesätapahtumaa, joka pidetään perjantaina 10.6.2022 klo 12-15. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin asukastalo Hannan kanssa heidän tiloissaan osoitteessa Sturenkatu 12, 00510 Helsinki.

Kesätapahtuman tarkoituksena on kohdata ihmisiä työllistämiseen, työllistämisen jälkeiseen jatkopolun suunnitteluun, opintoihin sekä omien verkostojen laajentamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi kollegoiden, kumppaneiden ja potentiaalisen asiakkaiden tapaaminen on osa tapahtumaa.

Jatkumoita –hankkeessa tuetaan kohderyhmään kuuluvia erilaisin koulutuksellisin ja ohjauksellisin tukitoimin kohti työtä ja koulutusta. Asiakkaita autetaan vapaille työmarkkinoille, koulutukseen sekä välityömarkkinoille yksilöllisen suunnitelman ja tarpeiden mukaisesti.

Asukastalo Hannan pihalla grilli kuumana ja kahvia tarjolla niin kauan kuin tuotteita riittää.

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Lue lisää tapahtumasta Facebookista.