Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Tervetuloa Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtumaan lauantaina 19.3.2022

Tervetuloa Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtumaan lauantaina 19.3.2022

Kalliolan setlementti ja Setlementtiliitto järjestävät kaikille avoimen tapahtuman oman yhteisönsä ja Ukrainan sodan uhrien tukemiseksi. Tervetuloa Naapuruus on tekoja -tukitapahtumaan Kalliolan Setlementtitalolle Sturenkadulle lauantaina 19.3. klo 12–16. Tapahtumassa iloitsemme yhteisöllisyyden kantavasta voimasta ja keräämme varoja Ukrainan avustustyöhön.

“Tapahtumamme tarkoituksena on kerätä varoja Ukrainan avuksi, mutta samalla tarjota yhteisöllemme mahdollisuus keskusteluun ja taakan keventämiseen. Positiivisilla teoilla ja kohtaamisilla on erityisen merkittävä rooli näinä aikoina. Setlementtityöllä edistetään ihmisten välistä vuoropuhelua, merkityksellisyyden kokemuksia ja yhdenvertaista yhteiskuntaa. Samaa linjaa jatkaa tapahtuma. Toivotammekin jokaisen tervetulleeksi naapurustoomme ja tapahtumaamme”, kertoo tapahtuman vastaava tuottaja Jenny Ferm.

Ina Mikkolan juontaman tapahtuman avaa keskustelutilaisuus Naapuruus on tekoja – mitä se tarkoittaa meillä ja maailmalla?, jossa ovat mukana Ylen toimittaja Maria Manner, Kalliolan Heidi Nygren ja SPR:n eläkkeelle jäänyt kansainvälisen avun johtaja Kalle Löövi. Keskustelua seuraa valovoimaisen Vestan keikka ja yleisölle avoin Rauhan sanoja -open mic runoilijan ja spoken word artistin Harri Hertellin vetämänä. Tapahtuma huipentuu valssin ja tangon pyörteisiin Kalliolan suuren viihdeorkesterin säestämänä, solistina Marita Taavitsainen. Vapaaehtoistyötekijät tarjoilevat kahvia ja ruokaa niin kauan kuin niitä riittää.

Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtuma la 19.3.

11.30 Ovet aukeavat: kahvia ja kohtaamisia

12.00 Ohjelma alkaa: juontajana Ina Mikkola

Naapuruus on tekoja – mitä se tarkoittaa meillä ja maailmalla?

Toimittaja Maria Manner, Yle
Toimitusjohtaja Heidi Nygren, Kalliola
Ent. kansainvälisen avun johtaja Kalle Löövi, SPR

12.30 Vestan konsertti

13.30 Rauhan sanoja -open mic: Runoja ja puheenvuoroja sotaan liittyvistä tunteista

Harri Hertell

14.30 Kalliolan suuri viihdeorkesteri ja Marita Taavitsainen

16.00 Tapahtuma päättyy

Naapuruus on tekoja -tapahtuma jalkautuu myös muualle Helsinkiin. Naapuruustalot Pasilassa ja Matinkylässä sekä Kohtaamispaikka Askel osallistuvat samaan aikaan omilla paikallisilla ohjelmillaan. Tapahtuma on ikärajaton ja perustuu vapaaehtoiseen maksuun.

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Suomen Punaiselle Ristille Ukrainan avustustyöhön.

Vinkkaa tapahtumasta myös kaverille ja ota seurantaan tapahtuman Facebook-sivu

Lisätiedot:

Mirjami Koivunen, yhteisöjohtaja, Kalliola
050 400 9857
mirjami.koivunen@kalliola.fi

Jenny Ferm, vastaava tuottaja, Kalliola
045 346 7256
jenny.ferm@kalliola.fi