Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Think Africa Week -tapahtuman avajaiset 25.11. ja päätösjuhla 2.12. Setlementtitalolla

Think Africa Week -tapahtuman avajaiset 25.11. ja päätösjuhla 2.12. Setlementtitalolla

Think Africa Week on ollut Think African lippulaivatapahtuma jo vuodesta 2013, ja vuosien saatossa siitä on kasvanut yksi Suomen suurimmista Afrikan ja afrikkalaisen diasporan inspiroimista tapahtumista. 10-vuotisjuhliaan viettävä Think Africa Week on inspiraation, toiminnan ja edistyksen virstanpylväs.

25.11.–2.12 järjestettävä Think Africa Week 2023 kokoaa yhteen useita sidosryhmiä tavoitteenaan edistää inspiraatiota, kannustaa proaktiiviseen sitoutumiseen ja vaalia toimiin sitoutuneiden yksilöiden yhteisöä.

Talo täynnä tapahtumia

Avajaisissa 25.11. ohjelmaa ja tapahtumia on ympäri Setlementtitaloa: musiikkia, performansseja, keskusteluja, näyttelyitä ja verkottumista. Katso tarkempi ohjelma täältä: https://www.thinkafrica.fi/think-africa-week/

Avajaisseremonia vahvistaa ja mobilisoi yksilöitä mielekkääseen toimintaan ja edistää elinvoimaista muutosagenttien yhteisöä esittelemällä sekä diasporayhteisön Suomessa että Think Africassa 10 vuoden aikana toteuttamia muutostoimia sekä sen jäseniä ja vapaaehtoisia.

Think African 10-vuotisjuhlan päätös 2.12. tarjoaa foorumin pohdiskelemaan, tunnustamaan ja juhlimaan viime vuosikymmenen aikana saavutettuja merkittäviä saavutuksia. Tämä juhla lupaa ikimuistoisen illan, joka on täynnä musiikkia, kulttuuriesityksiä ja yhtenäisyyden henkeä.

Missio

”Missiomme on saada aikaan positiivisia sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia osallistamalla ja voimaannuttamalla Suomessa asuvaa afrikkalaista diasporaa. Tavoitteena on edistää ja rakentaa tehokasta yhteistyökumppanuutta Suomen ja Afrikan maiden välille. Pyrimme rakentamaan siltoja ja luomaan uusia mahdollisuuksia Suomessa ja lähtömaissa.”

Strategia

Tavoite 1: Voimaannuttaa Suomessa asuvia afrikkalaisia heidän taitojensa käyttämisessä ja intressien tavoittelussa yhtäläisin mahdollisuuksin kantaväestön kanssa.
Tavoite 2: Tukea jäsenten ja toimintaan osallistujien hyvinvointia ja lisätä heidän kuuluvuuden tunnetta Suomeen.
Tavoite 3: Tuoda esille Suomessa asuvien afrikkalaisten diasporan merkityksellistä representaatiota ja osallistumista.
Tavoite 4: Vahva, osallistava ja luotettava Think Africa.
Tavoite 5: Vastuullinen, avoin, vastuuvelvollinen ja taloudellisesti kestävä Think Africa.

https://www.thinkafrica.fi/

https://www.facebook.com/ThinkAfricaOrg