Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Vapaaehtoiseksi kulttuurin ja muodin pariin su 19.3.

Vapaaehtoiseksi kulttuurin ja muodin pariin su 19.3.

Kiinnostaako viettää päivää vapaaehtoisena kulttuurin ja muodin parissa? African Fashion Weekin kevään muotinäytös järjestetään sunnuntaina 19.3 Helsingin Suvilahdessa. Vapaaehtoisena sinulle on luvassa iloista ja värikästä tunnelmaa ja pääset kurkistamaan sitä, mitä yleisö ei näe. Samalla tapaat muita vapaaehtoisia ja pääset itsekin sukeltamaan afrikkalaisen muodin ja kulttuurin maailmaan. Kalliolan työntekijöitä on mukana tapahtumassa. Yhteistyössä on mukana Helsingin kaupunki, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden hankkia työkokemusta tapahtumassa avustamisesta.

Tutustu vapaaehtoistehtäviin ja ilmoittaudu mukaan maanantaihin 13.3. mennessä TÄSTÄ.

Vapaaehtoistehtävät

Vapaaehtoisvuoro 1: Ennakkovalmistelut (klo 11-16)
Tässä vuorossa olet mukana varmistamassa, että tapahtuma onnistuu! Vuoron jälkeen voit maksutta jäädä ihastelemaan näytöksiä ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta. Info vuoron vapaaehtoisille klo 11-11.30.

Klo 11.30-13 Tapahtuma-alueen valmistelua ja nuorten opastamista ja ohjaamista. 13-16 suunnittelijoiden, esiintyjien ja mallien vastaanottaminen, bäkkärin valmistelu.

Vapaaehtoisvuoro 2: H-hetki (klo 15.30-20)
Klo 15.30-20 Tässä vuorossa näet bäkkärin hulinaa ja olet mukana luomassa juhlahumua yleisölle. Saatatpa bongata useamman ”julkkiksenkin” yleisöstä. Vuoron vapaaehtoiset saavat näytökseen 1kpl (arvo 50e) ilmaisen lipun vaikkapa ystävälle.

Tehtäviä ovat muun muassa viimehetken sisustamiset, mallien avustaminen, nuorten ohjaaminen ja h-hetken lähestyessä yleisön opastaminen ja ohjaaminen. Tapahtuman päätteeksi kaivataan myös apukäsiä tapahtuma-alueen siistimiseen. Info vuoron vapaaehtoisille klo 15.30-16.00.

Muuta: Vapaaehtoisena voit levähtää bäkkärillä, joka on esiintyjille ja vapaehtoisille tarkoitettu taukohuone. Taukohuoneessa on tarjolla virvokkeita ja pientä evästä.

Lisätietoja: Pihla Ruuskanen, pihla.ruuskanen@kalliola.fi tai p. 050 5357805