Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Afro-finnish Fusion – kulttuuritapahtuma su 17.9.23

Afro-finnish Fusion – kulttuuritapahtuma su 17.9.23

Afro-Finnish Fusion on kokemus musiikkia, taidetta, muotia, käsitöitä ja yhteistyön iloa.

Kaikenikäisille- ja taustaisille suunnattu tapahtuma tuoAfrofinnish Fusion on kattaus modernia afrikkalaistaustaista osaam Vantaalle modernin ja laajan kattauksen afrikkalaistaustaista osaamista.

Tapahtumassa kuulet nousevien artistien musiikkia, ajankohtaisia puheenvuoroja, näet tanssiryhmän ja kolmen tunnetun suunnittelijan tarinalliset muotinäytökset, pääset kokeilemaan ohjatusti taiteen tekemistä, nauttimaan afrikkalaisesta ruuasta ja tekemään löytöjä torialueen kojuista. Tapahtuman järjestämisessä on mukana eri-ikäisiä ja taustaisia kaupunkilaisia. Sen juontavat nuoret itse.

Tapahtumaan osallistuu Kalliolan Spot yrittäjyysvalmentamo, joka tukee maahanmuuttajataustaisia oman yrityksen perustamisessa. Osallistumalla tapahtumaan tuet samalla aloittelevia yrittäjiä.

Aika: su 17.9 klo 14-19

Paikka: Skenesali @myyräncolo, Myyrmäen juna-aseman vieressä (Myyrinpuhos, Jönsäksentie 6).

Tapahtuma on maksuton ja syrjinnästä vapaa. Tila ei valitettavasti ole esteetön.

Yhteistyössä @Afrofinns, @AfricanFashionWeekHelsinki, @Kalliola ja @Spot.yrittajyysvalmentamo

Tapahtuma Facebookissa

Vapaaehtoiseksi tapahtumaan?

Tapahtuma järjestetään yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Tapahtumapäivänä vapaaehtoisille on tarjolla monenlaisia

 

pieniä avustavia tehtäviä kuten bäkkärin ylläpitoa, opastamista, alueen koristelua ja kasausta sekä esiintyjien vastaanottamista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan vapaaehtoisena, laita viestiä Pihlalle pihla.ruuskanen@kalliola.fi tai 050 5357850. Vapaehtoisille tarjotaan lämmin ruoka ja perehdytys tehtävään.