Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Ihmisiä Naapuruustalo Pasilan takapihalla
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: musahetken ohjaaja Pasilaan

Avoin vapaaehtoistehtävä: musahetken ohjaaja Pasilaan

Maanantai on perinteisesti ollut Kalliolan Naapuruustalo Pasilassa suosittu musapäivä. Kävijät ovat voineet maanantaisin klo 13 eteenpäin arvuutella vapaaehtoisen soittamia kappaleita ja niiden esittäjiä tai vaihtoehtoisesti pitää yhdessä levyraatia. Etsimme nyt uutta vapaaehtoista ohjaamaan yhteistä viikoittaista musiikkituokiota.

Vapaaehtoiselle toiminta tarjoaa rentoa yhdessäoloa ja ohjauskokemusta. Tehtävään on tiedossa jo yksi vapaaehtoinen, jonka kanssa voitte yhdessä ideoida toimintaa ja jakaa vastuuta. Mitään erityistä osaamista tehtävään ei vaadita, vaan riittää, että olet kiinnostunut musiikista. Toivomme, että yhteiset musahetket voisivat taas käynnistyä jo elokuun lopulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole mahdollisimman pian yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025. Kerromme mielellämme tehtävästä lisää!