Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Omena kädessä
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: terveysnurkan vetäjäksi Pasilaan

Avoin vapaaehtoistehtävä: terveysnurkan vetäjäksi Pasilaan

Onko sinulla tietoa terveydestä ja terveyteen vaikuttavista asioista ja haluaisit jakaa tietoasi eteenpäin asiasta kiinnostuneille?

Naapuruustalo Pasilaan kaivattaisiin vapaaehtoista terveysnurkan vetäjää antamaan kävijöille tietoa ja herättämään keskustelua terveydestä. Naapuruustalo Pasila on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila.

Terveysnurkassa on tarkoitus käydä keskusteluja eri terveydellisistä teemoista vapaaehtoisen pienen alustuksen pohjalta. Teemat voisivat vaihdella esimerkiksi terveellisestä ruoasta, liikuntaan, luuston terveyteen ja mielen hyvinvointiin, kävijöiden toiveiden ja vapaaehtoisen kiinnostusten mukaan.

Terveysnurkkaa voitaisiin toteuttaa vapaaehtoisen aikataulujen mukaan esimerkiksi joka kolmas viikko tai kerran kuussa, noin tunnin kerrallaan. Toivoisimme, että sinulla on alan koulutusta tai olet esimerkiksi terveysalan opiskelija. Voit myös toimia yhdessä parin kanssa. Vapaaehtoiselle tehtävä tarjoaa hyvää ohjauskokemusta ja rentoa yhdessäoloa.

Mikäli kiinnostuit, olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025. Kerron mielelläni tehtävästä lisää!