Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Lapsi roikkuu telineessä.
Etusivu / Kalliolan nuorisotoiminnassa tapahtuu kesäkuussa

Kalliolan nuorisotoiminnassa tapahtuu kesäkuussa

Kalliolan nuorisotoiminnassa tapahtuu! Nuorisotoiminta on tarkoitettu kaikille 13–21-vuotiaille nuorille, jotka asuvat, oleskelevat ja liikkuvat Suur-Kallion alueella. Nuorisotoiminta järjestää kesäkuussa nuorille suunnattuja tapahtumia setlementtitalolla.

Rumpukonetyöpaja tiistaina 28.6. klo 17-19

Elektron model samples -samplepohjainen rumpukone -työpajassa opetellaan soittamaan samplepohjaisella rumpukoneella! Rumpukoneelle voit ladata itse omat soundisi riippuen siitä, minkälaista musiikkia haluat tehdä. Samplepohjaisella rumpukoneella on mahdollista tehdä mitä vain elektronista musiikkia aina trapista houseen tai dubstepistä synthwaveen. Puhutaan myös vähän musiikkiteoriasta.

Tapahtuman ohjaajana toimii Joona Pikkarainen.

Huomaathan, että tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon. Mukaan mahtuu 5-6 osallistujaa, joten ilmoittauduthan pian! Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen mariia.karhu@kalliola.fi.

Pride DIY-rekvisiittapaja 29.-30.6. klo 17-20

Oletko osallistumassa Prideviikon kulkueeseen? Tule mukaan askartelemaan rekvisiittaa! Järjestämme setlementtitalolla kaksi rekvisiittatyöpajaa: keskiviikkona 29.6. klo 17-20 järjestämme pajan 13–17-vuotiaille ja torstaina 30.6. klo 17-20 18–21-vuotiaille.

Tapahtumassa pääset askartelemaan kylttejä ja muuta rekvisiittaa sekä painattamaan kuvia paitaan tai kangaskassiin – tuothan mukaan oman paidan tai kassin. Muut materiaalit tarjoaa Kalliola. Tapahtumassa on tarjolla myös pientä purtavaa ja virvokkeita. Tapahtumaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Paikan päälle saa tulla myös hengaamaan!

 

Lue lisää nuorisotoiminnasta