Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Lapsi roikkuu telineessä.
Etusivu / Kalliolan nuorisotoiminta käynnistyy

Kalliolan nuorisotoiminta käynnistyy

Kalliolan Setlementtitalolla on startannut Helsingin kaupungin rahoittama nuorisotoimintahanke. Käynnistymässä oleva toiminta on tarkoitettu kaikille 13–21-vuotiaille nuorille, jotka asuvat, oleskelevat ja liikkuvat Suur-Kallion alueella. Tarkoituksena on toteuttaa nuoria kiinnostavaa ja heidän ideoistaan ja tarpeistaan lähtevää toimintaa Kalliolan tiloissa Setlementtitalolla ja lähialueella.

Toiminta on kaikille osallistujille avointa, ilmaista ja päihteetöntä. Toiminnan suunnittelun lähtökohtina toimivat Kalliolan arvot: ilo, reiluus ja luottamus. Tavoitteena on tarjota nuorille turvallinen ja heidän lähtökohdistaan rakennettu tila olla, oppia ja toimia yhdessä.

Toimintaa suunnitellaan yhdessä paikallisten nuorten kanssa. Keväällä ja alkukesästä 2022 keskitytään tulevan toiminnan ideointiin. Syksystä alkaen nuorisotoiminta käynnistyy Setlementtitalolla toden teolla! Oletko kiinnostunut osallistumaan toimintaan tai jakamaan ideoitasi kanssamme? Lue lisää nuorisotoiminnan sivulta tai ota yhteyttä nuorisotoiminnan koordinaattoriin.

Lue lisää

 

Nuorisotoiminnan koordinaattori:

Mariia Karhu
mariia.karhu@kalliola.fi
p. 050 479 3045