Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kahvia ja käsitöitä -hetket

Joka torstai klo 12-14

Tykkäätkö tehdä käsitöitä? Haluaisitko tavata muita käsitöiden tekijöitä ja vaihtaa vinkkejä tai materiaaleja? Tai olisiko kiva välillä ihan vaan tehdä käsitöitä muualla kuin kotona?

Sirkuspajat Mellarissa 12.9.2022 alkaen

Sirkusryhmässä tehdään matalan kynnyksen sirkusharjoituksia, joihin jokainen voi osallistua omien taitojen mukaan.  Sirkusharjoitukset virkistävät niin mieltä kuin kehoa. Kahvio on samaan aikaan auki. Osoite: Naapuruustalo Mellari, Saariselänkuja 1. Katutasossa.

Sirkusryhmä alkaa ma 12.9. ja kestää lokakuun loppuun asti.
Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan!

 

JASUN DIGI-OPASTUS MA & TO

Onko sinulla puhelimesi tai tietokoneen kanssa ongelmia? Kaipaisitko apua miten käyttää eri äppejä tai vaikka pankkipalveluja puhelimessa? Tai haluaisitko oppia käsittelemään valokuvia puhelimessa? Haluaisitko oppia käyttämään sähköpostia?  Miten etsiä tietoa internetistä? Tai oletko ehkä unohtanut salasanasi?
Jasu pitää Mellarissa elokuussa maanantaisin ja torstaisin klo 10-14 digiopastusta. Voit kysyä Jasulta kaikkea mieltä askarruttavaa tietokoneen tai puhelimen käytöstä ja harjoitella niiden käyttöä. Digiopastukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ota mukaan oma läppäri tai puhelin, jolla haluat harjoitella.

Opastus on ilmaista, niinkuin muukin Mellarin toiminta 🙂