Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Vuokraa setlementtitalon tiloja alennuksella

Vuokraa setlementtitalon tiloja alennuksella

Nykyinen maailmantilanne vaikuttaa meihin kaikkiin ja erityisesti tapahtumajärjestäjiin. Siksi Kalliolan setlementtitalolta onkin nyt mahdollista vuokrata osa tiloistamme 50% alennuksella.

Vuokraa esimerkiksi koko naapuruustilamme lasten syntymäpäiväjuhliin viikonloppuisin klo 16-21 hintaan 200 euroa. Suuren ja viihtyisän olohuoneemme voit vuokrata myös erikseen hintaan 40 euroa/tunti tai Naapuruustila 2:n hintaan 20 euroa/tunti. Ota yhteyttä, niin katsotaan tarkemmin tilatarpeitanne ja kuinka voisimme parhaiten löytää niihin ratkaisun.

Aukioloaikoinamme (ma-pe 8-20 & la-su 10-16) myös tilava Sirenius-salimme on mahdollista vuokrata 50% alennuksella hintaan 55 euroa/tunti tai 200 euroa/4 tuntia. Salissa voit järjestää myös alle 100 hengen kokoukset riittävin turvavälein.

Auditoriossamme voit järjestää kätevästi pienemmät hybridikokoukset etäyhteydellä tai kokoukset enintään 35 henkilölle turvavälein hintaan 40 euroa/tunti (-50%). Samoin Alli Trygg sekä Liikestudio, jotka soveltuvat myös liikunnallisempiin tilaisuuksiin, ovat vuokrattavissa aukioloaikoinamme puoleen hintaan 30 euroa/tunti.

Voit tarkastella tilojen varaustilanteet ja lukea lisää tiloista täältä. Voit myös itse varata haluamasi tilan osoitteesta: https://kalliola.tilamisu.fi/fi tai kysy lisää: tilat@kalliola.fi