Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kalliolasta löytyy erilaisia tiloja esimerkiksi seminaareihin, juhliin, kokouksiin, kesäleirille tai vaikka illanviettoon
Etusivu / Palvelut / Tilanvuokraus / Järjestä juhlat

Vuokraa tilat tapahtumaasi

Kalliolasta löydät monenlaista edullista tilaa. Etsitpä tilaa seminaarille, koulutukselle, juhliin, saunailtaan tai vaikkapa häiden pitämiseen! Vuokraamalla tilaa Kalliolalta tuet kansalaisjärjestömme toimintaa ja varmistat itsellesi onnistuneen tapahtuman.

Kalliola auditorio

Seminaarit ja luennot

Setlementtitalon tiloissa onnistuu niin isot luentotilaisuudet kuin pienemmistä työpajoista koostuvat seminaarit.

Sopivat tilat

Työpajoihin ja pienempiin luentoihin

Ihmisiä töissä

Kokoukset ja koulutukset

Tarjoamme kokous- ja koulutustilaa keskeisellä sijainnilla, tarvittavalla tekniikalla ja ystävällisella asiakaspalvelulla. Rennompaan tapaamiseen suosittelemme naapuruustiloja!

Sopivat tilat

Illanvietot ja saunominen

Rauhaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Hyvät lenkkeilymaastot, mahdollisuus grillata, pulahtaa mereen, saunoa tai pelailla pihapelejä, tarjoavat taattua mökkielämää! Tervetuloa lomailemaan Kalliolan kesäkodin luonnonkauniiseen ympäristöön upealle merenrantatontille vain paikallisbussimatkan päähän Helsingin keskustasta.

Naapuruustilat sijaitsevat Kalliolan setlementtitalon P-kerroksessa. Naapuruustilamme ovat ideaaleja järjestösi kokouksiin ja tapaamisiin. Olemme siirtyneet naapuruustiloissa edullisiin vuokraushintoihin. Voittoa tavoittelemattomilla hinnoilla haluamme jatkaa järjestö- ja kansalaistoiminnan tukemista, jonka vuoksi Naapuruustilat on perustettu. Erityistarpeesta tarjoamme mahdollisuuksien mukaan maksutonta tilaa erityisesti neljännen sektorin toiminnalle. Voit varata myös kaikki naapuruustilat käyttöösi erityisesti aukioloaikojemme ulkopuolella.

Sopivat tilat

Muut palvelut

Tilavarauksen yhteydessä voit tilata myös:

  • siivous
  • catering: aularavintola/-kahvila Gidi. Tiedustelut numerosta: 044 240 9443 tai sähköpostitse: info@gidihouse.com Lisätietoa osoitteesta: www.gidihouse.com HUOM. yli 25 hengen tilaisuuksista tila-asiakkaamme saavat 10% alennuksen.

Yleiset tiedustelut voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen tilat@kalliola.fi

Kaikki Kalliolan tilat

Tutustu kaikkiin Kalliolan vuokrattaviin tiloihin.

Kalliolan tilat