Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Rekry
Mies kirjoittaa

Suomi toisena kielenä -opettaja

Tammikuussa 2021 Kalliolassa käynnistyy maahanmuuttajataustaisille henkilöille kohdennetun Kohti työelämää – yhteisön voimin -hankkeen käytännön toteutus. Hankkeen aikana osallistujat vahvistavat taitojaan suomen ja englannin kielen, digitaitojen sekä ura- ja työelämätaitojen osalta. Haemme nyt hankkeessa toteutettaviin koulutuksiin suomi toisena kielenä -opettajaa.

Perhetyönohjaaja Hämeenlinnaan

Omaatko dialogisen työotteen, erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvät itsesi johtamisen taidot ja kyvyn organisoida? Osaatko lisäksi heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme tyyppi! Etsimme nyt lastensuojelun avopalveluihin perhetyönohjaajaa Hämeenlinnaan.

Perhetyönohjaaja, ammatillinen tukihenkilö Porvooseen

Omaatko dialogisen työotteen, erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvät itsesi johtamisen taidot ja kyvyn organisoida? Osaatko lisäksi heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme tyyppi! Etsimme nyt lastensuojelun avopalveluihin perhetyönohjaajaa Porvooseen.

Etsimme perhetyönohjaajaa Espooseen

Kalliola on tehnyt työtä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi Suomessa yli 100 vuoden ajan. Laajennamme toimintaamme voidaksemme auttaa yhä useampia lapsia, ja etsimme uusia ammattilaisia avopalveluiden tiimeihimme pääkaupunkiseudulla.