Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Rekry

Haemme osa-aikaista kodinhoitajaa nuorisokotiimme Espoossa

Espoon Pellaksessa sijaitseva Tiirakallion nuorisokoti hakee nyt joukkoonsa työntekijää huolehtimaan arkipäivisin kodinhoidollisista tehtävistä, joihin kuuluvat mm. nuorisokodin ruokahuolto ja nuorisokodin yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Työtehtävä on osa-aikainen.

Haemme Mäkirinteen nuorisokotiin hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Hausjärvellä Kanta-Hämeessä sijaitseva MÄKIRINTEEN NUORISOKOTI etsii hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijoilta kokemusta lastensuojelutyöstä, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja/tai päihdetyön/psykiatrian osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön sekä verkostotyön taitoja.

Nuorisokoti Nuotta etsii kahta vakituista ohjaajaa

Nyt haemme vakituista ohjaajaa molemmille osastoille sekä vastaanottoon että päihteillä oireileville nuorille suunnatulle pitkäaikaisosastolle. Tule meille, jos sinulla on vuorovaikutustaitoja, heittäytymiskykyä, paineensietokykyä ja verkostoitumistaitoja. Tutkintosi voivat olla sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti tai sairaanhoitaja.