Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Hankekoordinaattori Kajari-hankkeeseen Turkuun

Hankekoordinaattori Kajari-hankkeeseen Turkuun

Kiinnostaako hankkeessa tapahtuva kehittämistyö? Sykkiikö sydämesi päihdetyölle ja/tai rikostaustaisten kanssa tehtävälle kuntoutustyölle? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Kalliolan Setlementti ry hakee hankekoordinaattoria sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n rahoittamaan Kajari-hankkeeseen Turkuun ajalle 1.5.2023–31.1.2025.

Kyseessä on keväällä 2022 alkanut kehittämishanke, jonka tavoitteena on vähentää uusintarikollisuutta ja päihdehaittoja sekä lisätä kohderyhmän valmiuksia rikoksettomaan ja päihteettömään elämään ja yhteiskuntaan kiinnittymiseen. Hankkeessa luodaan ja toteutetaan uusi avokuntoutusmalli, jossa rikos- ja päihdetaustaisia henkilöitä tuetaan kokonaisvaltaisesti vertaisryhmätoiminnan, yksilöllisen palveluohjauksen, perhe- ja läheistyön sekä verkostotyön keinoin.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään hankkeen suunnittelu- ja toteutustyötä sekä hankkeessa saatujen tulosten arviointia, raportointia ja viestintää yhteistyökumppaneille ja rahoittajalle. Näiden lisäksi tehtäviisi kuuluvat ryhmien ja yksilötapaamisten suunnittelu ja ohjaus sekä yhteistyön tekeminen sidosryhmien kanssa. Työryhmään kuuluvat hankekoordinaattorin lisäksi vastaava hankekoordinaattori sekä kokemusasiantuntija.

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa tutkintoa sekä osaamista päihdetyöstä ja rikosseuraamusalasta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja osaamista verkostotyöskentelystä
 • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
 • perustason IT-taitoja (erityisesti Microsoft Office-ohjelmien osaaminen)
 • ajokortti on työssä hyödyksi ja oman auton käyttömahdollisuudesta etua (hankkeeseen kuuluu satunnaisia tapaamisia Etelä-Suomen alueella)

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden päästä tekemään mielenkiintoista hanketyötä sekä uudenlaista kehittämistyötä rikostaustaisten kuntoutuksen parissa
 • työparin, muiden kollegoiden, ohjausryhmän sekä työnohjaajan tuen
 • sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön
 • henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen panostavan työnantajan, joka tukee työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista esimerkiksi työaikajoustoin, etätyömahdollisuuksin ja tasa-arvoisin perhejärjestelyin
 • monipuoliset henkilöstöedut (esimerkiksi lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, kattava työterveyshuolto, hyvinvointia edistävät tiimipalkinnot ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet).

Muut tiedot: 

Työ alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Työ kestää 31.1.2025 saakka hankkeen määräaikaisuuden vuoksi. Toimipiste sijaitsee Turussa.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kokopäivätyö ja työssä noudatetaan yleistyöaikaa. Palkkaluokka G28. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot: hankekoordinaattori Outi Rintala outi.rintala@kalliola.fi tai puh. 050 449 9459

Hakeminen:

Hae paikkaa 6.4.2023 klo 16 mennessä Avoimet työpaikat -sivultamme alalaidassa olevan “Hae paikkaa” linkin kautta.

Millainen työnantaja olemme?

 • 96 % työntekijöistämme pitää työtään merkityksellisenä
 • 91 % työntekijöistämme on sitä mieltä, että työllä on selkeät tavoitteet
 • 86 % työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua esihenkilöltään
 • 84 % työntekijöistämme on sitä mieltä, että heidän lähityöyhteisössään on hyvä yhteishenki

Lue lisää meistä työnantajana sivuiltamme.

Kalliola on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Tarjoamme toimintaa ja palveluita yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yli sata vuotta toiminut Kalliola on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.