Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Työpaikat / Kalliola työnantajana

Kalliola työnantajana

Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä.

Kalliola tarjoaa monipuolisen kirjon hyvin erityyppisiä ja haastavia työtehtäviä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat sosiaali- ja terveysalan tehtävät, kuten työ päihdekuntoutujien tai nuorten kanssa. Kalliolassa työskentelee henkilöstöä myös kansalaisopistossa, monenlaisissa kehittämishankkeissa sekä hallinnon ja tukipalvelujen töissä.

Tällä hetkellä Kalliolassa on noin 200 kokopäiväistä työntekijää ja lisäksi noin 200 tuntitoimista työntekijää erityisesti kansalaisopistotoiminnassa. Lisäksi toiminnassa on mukana yli 100 vapaaehtoistyöntekijää.

Hyvinvointia edistämässä

Kalliolan toiminnan peruspilari on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Kalliolassa tuetaan ja edistetään jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista sekä huolehditaan työntekijöiden täydennyskoulutuksesta ja työhön perehdyttämisestä. Johtajuutta tuetaan johtamiskoulutuksella.

Kalliolan toimintaa ohjaavat arvomme: ilo, reiluus ja luottamus.

Tiirakallion nuorisokodin työyhteisöä

Kiinnostaako sinua työ Kalliolassa?

Katso avoimet työpaikkamme

Millainen työnantaja Kalliola on? 

Millaista nuorisokodin arki on? 

Henkilöstökyselyn 12/2020 tuloksia

perehdytys

86% työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua esihenkilöltään

Työpanos

91% työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua työkavereiltaan

kotitalo

96% työntekijöistämme pitää työtään merkityksellisenä

84% työntekijöistämme on sitä mieltä, että heidän lähityöyhteisössään on hyvä yhteishenki

Kokemuksia Kalliolasta

Kalliolaan harjoitteluun?

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, voi laittaa sähköpostia osoitteeseen opiskelijat@kalliola.fi . Lue lisää harjoittelumahdollisuuksista täältä.