Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Työpaikat / Kalliola työnantajana

Kalliola työnantajana

Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä.

Kalliola tarjoaa monipuolisen kirjon hyvin erityyppisiä ja haastavia työtehtäviä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat sosiaali- ja terveysalan tehtävät, kuten työ päihdekuntoutujien tai nuorten kanssa. Kalliolassa työskentelee henkilöstöä myös kansalaisopistossa, monenlaisissa kehittämishankkeissa sekä hallinnon ja tukipalvelujen töissä.

Tällä hetkellä Kalliolassa on noin 200 kokopäiväistä työntekijää ja lisäksi noin 200 tuntitoimista työntekijää erityisesti kansalaisopistotoiminnassa. Lisäksi toiminnassa on mukana yli 100 vapaaehtoistyöntekijää.

Hyvinvointia edistämässä

Kalliolan toiminnan peruspilari on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Kalliolassa tuetaan ja edistetään jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista sekä huolehditaan työntekijöiden täydennyskoulutuksesta ja työhön perehdyttämisestä. Johtajuutta tuetaan johtamiskoulutuksella.

Kalliolan toimintaa ohjaavat setlementtiarvot – erilaisuuden näkeminen rikkautena ja luottamus ihmisissä ja heidän muodostamissaan yhteisöissä oleviin voimavaroihin.

Henkilöstökyselyssä yli 90 % henkilöstöstämme sanoi, että kokee tekevänsä merkityksellistä työtä.

Kalliolaan harjoitteluun?

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, voi laittaa sähköpostia osoitteeseen opiskelijat@kalliola.fi . Lue lisää harjoittelumahdollisuuksista täältä.    

Avoimet työpaikat

Kurkkaa kaikki avoimet paikat täältä