Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Työpaikat / Kalliola työnantajana

Kalliola työnantajana

Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä.

Kalliola tarjoaa monipuolisen kirjon hyvin erityyppisiä ja haastavia työtehtäviä. Kalliolassa työskentelee henkilöstöä muun muassa kansalaisopistossa, naapuruustaloissa, rikostaustaisten kuntoutuksen parissa, monenlaisissa kehittämishankkeissa sekä hallinnon ja tukipalvelujen töissä.

Hyvinvointia edistämässä

Kalliolan toiminnan peruspilari on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Kalliolassa tuetaan ja edistetään jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista sekä huolehditaan työntekijöiden täydennyskoulutuksesta ja työhön perehdyttämisestä. Johtajuutta tuetaan johtamiskoulutuksella.

Kalliolan toimintaa ohjaavat arvomme: ilo, reiluus ja luottamus.

Tiirakallion nuorisokodin työyhteisöä

Kiinnostaako sinua työ Kalliolassa?

Katso avoimet työpaikkamme

Henkilöstökyselyn 11/2023 tuloksia

perehdytys

76 % työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua esihenkilöltään

Työpanos

90 % työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua työkavereiltaan

kotitalo

90 % työntekijöistämme pitää työtään merkityksellisenä

86 % työntekijöistämme on innostunut työstään

Kokemuksia Kalliolasta

Jyri Varis − harjoittelijasta yhteisökoordinaattoriksi

Sosionomi-opiskelija Jyri Varis suoritti harjoittelunsa Naapuruustalo Pasilassa ja työllistyi sinne yhteisökoordinaattoriksi. Lue Jyrin mietteitä harjoittelusta ja työskentelystä Naapuruustalolla. Kuka olet ja missä olit harjoittelussa? Olen Jyri Varis, viime syksynä sosionomiksi Diakonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut ex-opiskelija. Olen ollut Naapuruustalo Pasilassa harjoittelussa opiskelujeni aikana kaksi kertaa, mikä kertoo omaa kieltään siitä, kuinka hyvin olen Kalliolassa viihtynyt. Molemmat harjoittelut ovat […]

Kalliolaan harjoitteluun?

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, voi laittaa sähköpostia osoitteeseen opiskelijat@kalliola.fi . Lue lisää harjoittelumahdollisuuksista täältä.