Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Työpaikat / Kalliola työnantajana

Kalliola työnantajana

Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä.

Kalliola tarjoaa monipuolisen kirjon hyvin erityyppisiä ja haastavia työtehtäviä. Kalliolassa työskentelee henkilöstöä muun muassa kansalaisopistossa, naapuruustaloissa, rikostaustaisten kuntoutuksen parissa, monenlaisissa kehittämishankkeissa sekä hallinnon ja tukipalvelujen töissä.

Hyvinvointia edistämässä

Kalliolan toiminnan peruspilari on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Kalliolassa tuetaan ja edistetään jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista sekä huolehditaan työntekijöiden täydennyskoulutuksesta ja työhön perehdyttämisestä. Johtajuutta tuetaan johtamiskoulutuksella.

Kalliolan toimintaa ohjaavat arvomme: ilo, reiluus ja luottamus.

Tiirakallion nuorisokodin työyhteisöä

Kiinnostaako sinua työ Kalliolassa?

Katso avoimet työpaikkamme

Henkilöstökyselyn 12/2020 tuloksia

perehdytys

86% työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua esihenkilöltään

Työpanos

91% työntekijöistämme kokee saavansa tarvittaessa tukea ja apua työkavereiltaan

kotitalo

96% työntekijöistämme pitää työtään merkityksellisenä

84% työntekijöistämme on sitä mieltä, että heidän lähityöyhteisössään on hyvä yhteishenki

Kokemuksia Kalliolasta

Kalliolaan harjoitteluun?

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, voi laittaa sähköpostia osoitteeseen opiskelijat@kalliola.fi . Lue lisää harjoittelumahdollisuuksista täältä.