Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Työpaikat / Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitos- ja opiskelijayhteistyö tuo tärkeää hyötyä ja lisäarvoa yhteistyön kaikille osapuolille. Yhteistyö mahdollistaa osaamisen jakamisen, organisaation toiminnan kehittymisen ja opiskelijan ammatillisen osaamisen kasvamisen. Arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä ja haluamme rakentaa yhteistyölle lujan pohjan.

Olemme innolla mukana ammattikorkeakoulujen yhteistyö- ja rekrytointitapahtumissa. Teemme monimuotoista yhteistyötä; harjoittelupaikkojen ja opinnäytetöiden tarjoamisen lisäksi vierailemme oppilaitoksissa kertomassa toiminnastamme ja ajankohtaisista kuulumisista, asiantuntijamme käyvät oppitunneilla luennoimassa ja opintokäynnit toimipiteissämme ovat opiskelijaryhmille järjestettävissä. Osallistumme mielellämme opiskelijoiden projekteihin mahdollisuuksien mukaan ja toivommekin, että opiskelijat ja opettajat ottaisivat meihin rohkeasti yhteyttä erilaisten projektien merkeissä.

Hae meille harjoitteluun

Harjoittelu Kalliolassa tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden kasvaa, oppia ja vahvistaa omaa ammatillista osaamista ottaen huomioon opiskelijan omat vahvuudet ja opintojen tavoitteet. Tarjoamme harjoittelupaikkoja mm. sosionomi-, sairaanhoitaja- ja yhteisöpedagogiopiskelijoille eri yksiköissämme.

Hae meille harjoitteluun laittamalla hakemuksesi osoitteeseen opiskelijat@kalliola.fi. Mainitse jo ensimmäisessä yhteydenotossasi, millaisessa toiminnassa ja missä yksikössä haluaisit harjoittelusi mieluiten tehdä sekä kuinka monta opintopisteitä olet ehtinyt ennen harjoittelua suorittaa. Harjoitteluun meille voi hakea mm. seuraaviin yksiköihin:

  • Lastensuojelu- ja perhepalveluyksiköt (Lastensuojelun harjoitteluihin ei oteta 1. vuoden opiskelijoita. Vain yli 8 viikon harjoittelut)
  • Mielenterveys- päihde- ja asumisyksiköt (Asumisyksiköihin otetaan opintojen loppuvaiheessa olevia harjoittelijoita. Vain yli 8 viikon harjoittelut)
  • Naapuruustalot ja kohtaamispaikat
  • Vapaaehtoistoiminnan koordinointitiimi
  • Länsi-Uudenmaan sovittelutoimisto
  • Hallinto (viestintä, hallinnolliset tehtävät)

Ilmoitamme harjoittelupaikoista mm. jobiilissa ja somessa.

Tee opinnäytetyösi meille    

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi meillä, yksi mahdollinen polku sen tekemiseen on työharjoittelun kautta. Opiskelija ja yksikön johtaja arvioivat yhdessä opinnäytetyön tarvetta ja sen toteutusta.

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi meillä ilman harjoittelujaksoa, jätä opinnäytetyöhakemuksesi meille sähköpostitse opiskelijat@kalliola.fi. Kerrothan hakemuksessasi tutkimuksesi aiheen, tutkimussuunnitelman ja aikataulun.

Voit olla yhteydessä meihin myös opintojen muissa projektitöissä.

Nainen kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Viestinnän harjoittelussa

Sanni suoritti Kalliolassa viestinnän harjoittelun vuonna 2019. Sannin mielestä harjoittelussa parasta oli työn monipuolisuus ja se, että hän pääsi kokeilemaan kaikkea oppimaansa käytännössä.

Lue lisää

Tiirakallion nuorisokodin oleskelutila

Harjoittelussa nuorisokodissa

Sosionomiksi opiskeleva Sara oli harjoittelussa Tiirakallion nuorisokodissa vuoden 2019 keväällä. Parasta harjoittelussa oli Sarasta se, että häneen luotettiin ja hänet otettiin mukaan kaikkeen työyhteisössä.

Lue lisää

Nainen hymyilee Vahvasti tukien- kuntoutuksen julisteen edessä.

Rikosseuraamusalan harjoittelussa

Sosionomiksi opiskeleva Laura Laitila, suoritti työharjoittelun Kalliolan Vahvasti tukien -kuntoutuksen parissa keväällä 2021. Laura suosittelisi harjoittelua Vahvoilla kaikille, jotka ovat kiinnostuneita päihde- ja rikosseuraamusalan työstä.

Lue lisää