Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Koulutus ja työllisyys

Etusivu / Palvelut / Koulutus ja työllisyys

Kaipaatko uutta suuntaa tai tukea työelämään?

Meillä voit vahvistaa työelämässä tarvittavia taitoja tai hakea uutta suuntaa opiskeluun. Tarjoamme yksilöllistä uraohjausta sekä erilaisia koulutuksia esitysgrafiikan saloista työelämäenglantiin innostavassa ja kaikille avoimessa ympäristössä. Meille voit tulla sellaisena kuin ole – huomioimme jokaisen yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Lisäksi tuotamme työllisyysvalmennusta Uudenmaan alueella sekä yrittäjyyttä tukevia palveluja maahanmuuttajataustaisille.

Suunta hukassa? Uraohjaus auttaa!

Tarvitsetko apua työnhakuun? Onko omaa osaamista ja vahvuuksia vaikea tunnistaa? Puskeeko stressi ovista ja ikkunoista? Meiltä saat yksilöllistä, maksutonta tukea arkeen, oppimiseen ja työnhakuun.

Uraohjaukseen mars!

Kaipaatko päivitystä digitaitoihin?

Jumittaako excel? Onko powerpointissasi enemmän tekstiä kuin kirjassa? Saako CV:n teko sinut hikoilemaan tuskasta? Pasilan ja Meri-Rastilan digiolkkarissa saat ohjausta tarvitsemiisi digitaitoihin matalalla kynnyksellä.

Lisätietoja digiolkkarista

Työelämäkurssit

Haluatko parantaa asemaasi työmarkkinoilla tai aloittaa opiskelun, mutta kaipaisit päivitystä työelämätaitoihin? Maksuttomilla työelämäkursseilla opit opiskelun ja työelämän kannalta tärkeitä taitoja, kuten digi- ja yhteiskuntataitoja, suomen ja englannin kieltä sekä matematiikkaa.

Katso kurssitarjonta

Spot-yrittäjyysvalmentamo

Onko tavoitteesi tai unelmasi oman yrityksen perustaminen? Spot on maahanmuuttajille suunnattu yrittäjyysvalmentamo, joka tarjoaa ilmaiset yrittäjyyskurssit, yrittäjyysneuvontaa, mentorointia ja mielenkiintoisia tapahtumia. Voit myös kokeilla omaa myymälää ja hankkia asiakkaita pop up -tilassamme.

Lisätietoa yrittäjyysvalmentamosta

Anna kurssipalautetta

Kuinka hyvin onnistuimme kurssisisällöissä? Opitko jotain uutta? Auta meitä kehittämään toimintaamme ja anna palautetta kursseista.

Kurssipalautelomakkeet

Kalliolan koulutus- ja työllisyyspalvelut

Kalliolan kansalaisopisto tuottaa Kalliolan koulutus- ja työllisyyspalveluita.  Palveluihin kuuluu Menesty työelämässä -, Digi ja duuni -, Digiä iisisti – sekä Maahanmuuttajien yrittäjyysvalmentamo -hankkeet. Lisäksi Kalliola toteuttaa yhteistyössä kumppaneidemme kanssa Suuntimo-konseptin mukaista työllisyysvalmennusta. Suuntimo on itäuusmaalaisille nuorille ja aikuisille suunnattu palvelu työ- tai koulutuspaikan hakuun. Hankkeita rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö, Euroopan unioni ja Opetushallitus. Tutustu myös meidän päättyneisiin hankkeisiin täältä.

Haluatko Kalliolan kouluttamaan?

Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä, joiden työelämä- ja digitaidot ovat jääneet jälkeen nykyajan vaatimuksista. Voimme räätälöidä teidän organisaationne tarpeisiin sopivia koulutuksia digi- ja työelämän perustaidoista.

Ota yhteyttä:
Sanni Leinonen, koulutuspäällikkö
sanni.leinonen@kalliola.fi p. 050 313 0855  

Huhtikuussa järjestämme myös maksuttoman digityöpajan kotoutumisen parissa työskenteleville työntekijöille ja vapaaehtoisille. Ilmoittaudu mukaan!

Kalliola logoESR lipputunnus