Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Osallistu toimintaamme / IloNovi – virtuaalitalo

IloNovi yhdistää kulttuurialan tekijät ja sosiaalialan toimijat virtuaalitaloon

IloNovi on uusi virtuaalinen talo, joka avaa ovet monimuotoisiin virtuaalisiin kulttuuri- ja taide-elämyksiin sekä tarjoaa hyvinvointia edistäviä palveluja. IloNovissa voi kulkea taidegallerioissa, katsoa elokuvia, osallistua inspiroiviin työpajoihin, käyttää erilaisia palveluja sekä verkostoitua muiden vierailijoiden kanssa, ikään kuin olisi itse fyysisesti paikan päällä.

Sisältöjä ja palveluja IloNoviin tuottavat taide- ja kulttuurialan toimijat sekä sosiaali- ja terveyssektori. IloNovista voi myös kuka tahansa vuokrata tiloja erilaisiin yksityistilaisuuksiin, kuten juhliin, kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, asiakastapahtumiin tai teos- tai tuotejulkaisuihin. IloNovin virtuaaliympäristön mahdollisuuksia hyödyntämällä voi luoda immersiivisiä ja mieleenpainuvia kokemuksia erilaisille yleisöille.

IloNoviin pääsee mobiililaitteella tai tietokoneella, jossa on internetyhteys, verkkoselain sekä ääni- ja videotoiminnot. Entistä syvemmän kokemuksen saa käyttämällä virtuaalitodellisuuslaseja, jotka tuovat IloNovin maailman käyttäjän ympärille.

IloNovi inspiroi ja yhdistää osallistujat uudenlaisella tavalla. Ihmiset voivat kohdata toisensa ja osallistua erilaisiin kiinnostaviin tapahtumiin yhdessä sijainnistaan riippumatta. Kun perinteiset fyysiset rajat poistuvat, mahdollisuudet moninkertaistuvat ja saavutettavuus kasvaa.

Olipa kyseessä taidenäyttely, työpaja, koulutus,  tai jokin muu tapahtuma, IloNovi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön sen jakamiseen ja kokemiseen. Sisältöjä kehitetään parhaillaan ja uusia yhteistyökumppaneita etsitään. Tutustu IloNovin verkkosivuihin ja ota yhteyttä!

Hanketta rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Next Generation EU -ohjelma. Kumppanina hankkeessa toimii taiteen edistämisen yhdistys Myrskynsilmä ry.

 

Tiiliseinä, jossa teksti together we create

Haluatko mukaan?

Kysy lisää:

Projektipäällikkö Jaana Merenmies
jaana.merenmies@kalliola.fi, p. 040 846 5056
tai jaana@ilonovi.com

Nainen kirjoittaa liitutaululle

Mihin digitaalista hyvinvoinnin taloa tarvitaan?

Tutustu eri osallistujien näkökulmiin siitä, miksi digitaalinen hyvinvointitalo tarvitaan ja millaisiin tarpeisiin se voi vastata.

Lue tiedote